Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Είχαν μόνο μία ιδέα κι αυτή ήταν λάθος...

Το μεταναστευτικό είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου, η πιο ορατή αποτυχία χάραξης πολιτικής από το παράξενο κυβερνητικό υβρίδιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που προέκυψε μετά τις εκλογές. Μέρα με τη μέρα τα αποτελέσματα της αδράνειας και των άστοχων κινήσεων θα αποκαλύπτονται, είτε παίρνουν μεγάλη δημοσιότητα, όπως ήταν ο καταυλισμός στο Πεδίον του Άρεως, είτε μικρή, όπως ήταν η αποτυχία κυβέρνησης-Περιφέρειας Αττικής να αντιμετωπίσουν την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο.

Το βασικότερο πρόβλημα αυτής της κυβέρνησης, πέρα από τη διαχειριστική ανεπάρκεια όσων εκλήθησαν να στελεχώσουν τον κρατικό μηχανισμό, είναι ότι είχε μόνο μία ιδέα κι αυτή ήταν λάθος. Ενώ υπήρχαν και υπάρχουν τεράστια προβλήματα του παρόντος, η κυβέρνηση εξάντλησε το εξάμηνο συζητώντας για το πρόβλημα του χρέους, το οποίο είναι μεν αγκάθι αλλά μετά το 2022.

Ανίκανα Ακροαριστερά Ανθρωποειδή ...

Γέμισαν τις θέσεις στα υπουργεία...
Ανθρωποειδή που ποτέ στην ζωή τους δεν είχαν καταφέρει να ολοκληρώσουν τίποτα (ούτε κάν τις σπουδές τους) βρέθηκαν (ελέω κόμματος) να διαχειρίζονται εκτός από τις τύχες εκατομμυρίων πολιτών (που δεν τους ψήφισαν) και δισεκατομμύρια ευρώ...

Αναμενόμενα τα αποτελέσματα...