Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Επίθεση κατά του «Ναι» από την ΠτΒ... Και μόνο για ΣΠΑΣΙΜΟ ψηφίζουμε #NAI

Με διχαστικό λόγο έναντι των πολιτικών αντιπάλων στο εσωτερικό, και άκρως επιθετικό κατά αρχηγών κρατών και επικεφαλής διεθνών Οργανισμών, η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου προέβη χθες –προφανώς εκτός ορίων που θέτει ο Κανονισμός αναφορικά με τις αρμοδιότητες του προέδρου της Βουλής- σε ένα είδος τηλεοπτικού διαγγέλματος. Αφού κάλεσε στο γραφείο της κάμερες από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και ενεργοποιώντας το Κανάλι της Βουλής σε απευθείας σύνδεση, έκανε λόγο για: «Ακραίες παρεμβάσεις» από «εκπροσώπους του  Χτες»  που  προσπαθούν  μέσω  «ωμών  παρεμβάσεων στη  δημοκρατική  διαδικασία του δημοψηφίσματος», από κοινού «με ξένους συνεταίρους τους για να ματαιώσουν  το δημοψήφισμα».

Τρέχουμε, χωρίς φρένα, προς το κενό...

Με το χθεσινό του διάγγελμα, ο πρωθυπουργός, ο κ Αλέξης Τσιπρας διέψευσε για μια ακόμα φορά τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ακόμα και όσους πίστευαν ότι την  τελευταία στιγμή, θα κάνει μια ,έστω μικρή κίνηση, και «θα σώσει την παρτίδα».
 Μια παρτίδα που τώρα πια δεν αφορά μόνον τον ίδιο τον πρωθυπουργό, την σταθερότητα της ετερόκλητης κυβέρνησης του ή το κόμμα του , αλλά αφορά όλους εμάς ως πολίτες αυτής της χωράς αλλά και την χώρα ως σύνολο.
 Ενώ η χώρα βρίσκεται ουσιαστικά σε διαδικασία χρεοκοπίας, οι πολίτες αδυνατούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας, το εμπόριο και ο τουρισμός καταρρέουν, το δημοψήφισμα έχει πολλά νομικά και αλλά προβλήματα, ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να πάρει μια απόφαση που θα οδηγούσε την χώρα σε πιο ήρεμα νερά, έστω και προσωρινά.