Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Με τηλεψηφοφορία το πόρισμα της Εξεταστικής για το Μνημόνιο!!!

Με δυνατότητα συμμετοχής του κοινού, το οποίο θα ψηφίζει μέσω τηλεφώνου και sms,
θα ξεκινήσει τις συνεδριάσεις της η Εξεταστική Επιτροπή για το μνημόνιο,
ώστε το πόρισμα να είναι σύμφωνο με το κοινό αίσθημα
Ριζικές αλλαγές στον τρόπο απόδοσης ευθυνών από τις Εξεταστικές Εποτροπές της Βουλής, ανακοίνωσε η ισόβια πρόεδρός τους, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να μην παρουσιαστούν ξανά φαινόμενα τύπου «Παπακωνσταντίνου», όπου η ετυμηγορία του Ειδικού Δικαστηρίου απογοήτευσε το κοινό.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση επί της διαδικασίας, από την Πρόεδρο της Βουλής, στο τελικό αποτέλεσμα για την ανάδειξη των ενόχων, θα μετρήσει κατά 50% η γνώμη του κοινού και κατά 50% η επιχειρηματολογία της επιτροπής διερεύνησης..

Έχει δίκιο η Ένωση Εισαγγελέων μια και λέει το αυτονόητο...

Ξαφνιάστηκε , όπως φαίνεται , ο υπουργός Δικαιοσύνης από την αντίδραση της Ένωσης Εισαγγελέων στο νέο νομοσχέδιο που προωθεί , με το οποίο θα αποφυλακιστούν μια σειρά απο καταδικασθέντες, ακόμα και αν είναι καταδικασμένοι για τρομοκρατία και δολοφονίες.
   Μόνον που ο κ Παρασκευοπουλος θα έπρεπε να περιμένει την αντίδραση αυτή. Να περιμένει την αντίδραση γιατί το νομοσχέδιο το οποίο ετοιμάζει, θα έλεγε κανεις ότι «απαξιώνει» εισαγγελείς και δικαστές  που εφαρμόζοντας τους νομούς που οι βουλευτές ψηφίζουν καταδικάζουν κάποιους αυτούς τους ανθρώπους ο κ παρασκευοπουλος τους βγάζει έξω…
 Δείτε κάποιες από   τις επισημάνσεις της ένωσης Εισαγγελέων και κρίνετε μονοί σας αν έχουν δίκιο ή όχι:

Η κυβέρνηση του «έλα μωρέ...»

Τι είπε στον ελληνικό λαό η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου για την πρωτοφανή εισβολή των αναρχικών στον ιερότερο χώρο της Δημοκρατίας; «Ελα μωρέ... Και τι έγινε που μπήκαν κάποιοι στη Βουλή;». Το ίδιο δυστυχώς λέει η κυβέρνηση για κάθε βήμα που κάνει και σέρνει τη χώρα στην καταστροφή. Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε ότι «δεν τρέχει τίποτε αν καθυστερήσουμε για λίγο να πληρώσουμε μια δόση του ΔΝΤ». Ελα μωρέ... Όταν άπαντες τον έκραξαν, δεν ζήτησε συγγνώμη (όπως έκανε με τους Πολωνούς, όταν τους βάφτισε... συμμάχους των ναζί), κυριάρχησε και πάλι το «έλα μωρέ... Τι έγινε που ένας κορυφαίος υπουργός λέει μια ανοησία παραπάνω; Δεν χάθηκε ο κόσμος!».

Κατά τον ίδιο τρόπο η κυβέρνηση αντιμετώπισε τις πρωτοφανείς δηλώσεις του κ. Πάνου Καμμένου για το ότι θα κάνει την Ελλάδα Κούγκι, τα υπονοούμενά του ότι θα στέλνει μετανάστες και τζιχαντιστές στην Ευρώπη κ.λπ.