Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Σφάζονται "παλικάρια" για την κατιούσα του ΚΚΕ ...

Η katyusha του ΚΚΕ
Αριστεριτζήδες πυροσβέστες
εργατοπατέρες του λαού
λοβοτομημένες μαριονέτες
του υπαρκτού του σουρεαλισμού

Το σχοινί και η θηλιά...

«Δεν θέλουμε να δανειζόμαστε επ' άπειρον, θέλουμε να βγούμε από αυτή την στενωπό», δήλωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό «Ντερ Σπήγκελ».

Εννοούσε προφανώς πως δεν θέλει να δανειζόμαστε επ’ άπειρον μέσα από το μνημόνιο.

Γιατί για τα άλλα δάνεια δεν λέει κουβέντα. Αντίθετα, θέλει μια χαρά να δανείζεται με τον πιο ακριβό τρόπο.

Κάνει ολόκληρη φασαρία που η ΕΚΤ δεν επιτρέπει στην Ελλάδα να αυξήσει το όριο δανεισμού της μέσω εντόκων γραμματίων του Δημοσίου, παραβιάζοντας τον κανονισμό του 33%.

To ΒΒC έθεσε σε διαθεσιμότητα (πρός απόλυση) τον Τζέρεμι Κλάρκσον...

Ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής Top Gear του BBC τέθηκε σε διαθεσιμότητα «μετά από καβγά» με παραγωγό της εκπομπής.
Σύμφωνα με το BBC, έχει ξεκινήσει έρευνα για τον 54χρονο παρουσιαστή.

«Κανένας άλλος δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Το Top Gear δεν θα προβληθεί αυτή την Κυριακή» ανέφερε σχετική ανακοίνωση.

Ο Κλάρκσον είχε λάβει μία «τελευταία προειδοποίηση» τον Μάιο, μετά από ισχυρισμούς ότι χρησιμοποίησε ρατσιστική έκφραση στη διάρκεια των γυρισμάτων της δημοφιλούς εκπομπής.

Οι Ευρωπαίοι αποκαλούν τον Βαρουφάκη από «sui generis» μέχρι... ψυχωσικό!!!

Την έντονη δυσαρέσκεια των εταίρων μας, στο πρόσωπο του Γιάνη Βαρουφάκη κρύβει το πυρ ομαδόν κατά του υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας τόσο από τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε, όσο και από μερίδα του ευρωπαϊκού Τύπου.

Η απόφαση του υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας να δίνει συνεχώς συνεντεύξεις και στη συνέχεια να διαψεύδει τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ευρώπης, καθώς και οι διαρκείς επιθέσεις στους «εχθρούς» της Ελλάδας, δηλαδή στους Ευρωπαίους εταίρους μας, μετά την πρώτη έκπληξη, προκαλούν πλέον ανοιχτά την οργή των Ευρωπαίων που «βλέπουν» στο πρόσωπο του κ. Βαρουφάκη, έναν άνθρωπο που χρειάζεται ακόμα και «ψυχιατρική υποστήριξη», ενώ κατηγορούν τον κ. Τσίπρα πως προσπαθεί να επιρρίψει την πλήρη αποτυχία της πολιτικής του στην Ε.Ε., καθώς φοβάται να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Πόσο ακόμη θα αντέξουμε το πολιτικό στριπτίζ της «περήφανης» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;

Ένα ακόμη Γιούρογκρουπ στο οποίο η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να αφήσει το χρόνο να πάει χαμένος πέρασε κι αν θα μπορούσαμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα είναι ότι ζήσαμε μια ακόμη «Μπαρουφειάδα». Μια ακόμη... δημιουργική ασάφεια που το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην οικονομία και τελικά να φτάνουμε στο ίδιο αποτέλεσμα.
Η κυβέρνηση μοιάζει με τον σκύλο που κυνηγάει την ουρά του. Από τις 20 Φεβρουαρίου έχουμε μετρήσει καμιά δεκαριά κρίσιμες συνεδριάσεις και σημαντικούς σταθμούς αλλά όλοι διαψευστήκαμε. Η ανοησία, η μπαρούφα και το μαύρο χάλι της κυβέρνησης δεν έχει τέλος. Προφανώς το κάνουν επίτηδες για να πουλάνε στο εσωτερικό της χώρας το παραμύθι της σκληρής διαπραγμάτευσης, δεν εξηγείται αλλιώς. Όμως, πόσο ακόμη μπορεί να αντέξει η οικονομία; Πόσο η αγορά μπορεί να περιμένει μοιρολατρικά το πότε θα ξεκουνηθεί η κυβέρνηση; Οι καταθέσεις δεν επιστρέφουν στις τράπεζες, η αγορά έχει παγώσει, οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να πάρουν προμήθειες αν δεν έχουν ρευστό γιατί οι ξένοι δεν μας εμπιστεύονται.
Όσο για τους δανειστές, συνεχίζουν να μας έχουν στριμώξει στη γωνία και να περιμένουν. Άλλωστε αυτοί δεν έχουν τίποτε να χάσουν.