Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Αστέρας: Στον κύκλο των χαμένων ιδιωτικοποιήσεων...

ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ! 
Το ξενοδοχειακό σύμπλεγμα του Αστέρα Βουλιαγμένης είχε συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων του ΤΑΙΠΕΔ για το  2013, αποτελώντας ένα από τα κρατικά περιουσιακά στοιχεία που θα εξυπηρετούσαν το στόχο για έσοδα 2,5 δισ. ευρώ. Ύστερα, όμως, από την αρνητική γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έγινε χθες γνωστή, η ιδιωτικοποίηση του «διαμαντιού» της αττικής Ριβιέρας μπαίνει στο συρτάρι.

Οι δικαστές του ΣτΕ- που κλήθηκαν να εξετάσουν τη νομιμότητα του Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Δημόσιων Ακινήτων (ΕΣΧΑΔΑ) της έκτασης- έδωσαν έμφαση στο σκέλος της ανάπτυξης πολυτελών κατοικιών στο αδόμητο τμήμα της χερσονήσου, κρίνοντας ως μη νόμιμη τη σχετική διαδικασία.

Μακέτα

Κύπρος : «Δεν έχουμε καμία σχέση με την Ελλάδα»...

Αυτά που έχει ... καταφέρει μέσα σε λίγες εβδομάδες η #protiforaaristera κυβέρνηση της Ελλάδας θα γραφτεί στα βιβλία σαν άπιαστο ΑΡΝΗΤΙΚΟ ρεκόρ!!!
Οι ... εγκέφαλοι του τΣΥΡΙΖΑ φαντάστηκαν μία συμμαχία των χωρών του Νότου που όλοι μαζί θα "πολεμούσαν" τους κακούς δανειστές του Βορρά και θα αντιστεκόταν στις "απαιτήσεις" τους για ΤΗΡΗΣΗ των ΚΑΝΟΝΩΝ που υπέγραψαν οι χώρες ...

Φτάσαμε όμως σήμερα η Ελλάδα να έχει απομονωθεί απ' όλη την Ευρωζώνη χωρία ΚΑΜΙΑ εξαίρεση...

Ιδιαίτερα με τις "σύμμαχες" χώρες του Νότου , οι τσαρλατάνοι που διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας , κατάφεραν να αποκτήσουν σχεδόν εχθρικές σχέσεις !!!
Θα θυμάστε το τι έγινε με Πορτογαλία και Ισπανία ...
Διαβάστε λοιπόν και τα της Κύπρου... !!!

Ούτε μια αναφορά στα πραγματικά προβλήματα δεν κάνουν οι Γκεμπελίσκοι...

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα και μπαίνει σε μια πρωτοφανή μέγγενη αναζήτησης χρημάτων, προκειμένου να αποπληρώνει τα χρέη της για να μην κηρυχθεί σε χρεοκοπία…

Την ώρα που τα μηνύματα από όλους τους εταίρους και τους δανειστές μας πέφτουν βροχή και μας υπενθυμίζουν τις υποχρεώσεις μας…

Την ώρα που οι πάντες μας προειδοποιούν και μας καλούν να σταματήσουμε τις μεγαλοστομίες και να εφαρμόσουμε τα συμφωνηθέντα…

Η κυβέρνηση μας βομβαρδίζει με non papers και ο ΣΥΡΙΖΑ εκδίδει άλλη μια Πολιτική Απόφαση, με θριαμβολογίες για το εκλογικό αποτέλεσμα και χωρίς καμιά συγκεκριμένη αναφορά στα συγκεκριμένα και πιεστικά προβλήματα της χώρας.

Τα «φάουλ» του κ Πανούση...

Ομολογώ ότι έχω εκπλαγεί από την όλη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού  Προστασίας του Πολίτη του καθηγητή Γ Πανουση, για το θέμα που προέκυψε με το πώς θα αντιμετωπίζονται οι «παρανόμως εισερχόμενοι αλλοδαποί πολίτες στην χωρά μας», για να το πω με τρόπο που δεν θα θίξει ορισμένους «υπερευαίσθητους».
   Και λέω ότι έχω εκπλαγεί, μια και γνωρίζοντας τον κ Πανούση τα χρόνια πριν το 1981(όταν ήταν βοηθός στο πανεπιστήμιο) και τα αμέσως επόμενα, θυμάμαι έναν άνθρωπο όχι μόνον με ανοιχτό μυαλό και με διάθεση για συζήτηση (έστω κι αν ήταν ιδιαίτερα επίμονος στις θέσεις του) αλλά και έναν άνθρωπο που έλεγε τα πράγματα όπως είναι. Άσχετα αν τον βόλευαν ή όχι.
  Χθες είδα έναν άλλο άνθρωπο. Θα μου πείτε βέβαια ότι ο χρόνος, η θέση αλλά και οι σκοπιμότητες αλλάζουν πολλές φόρες τους ανθρώπους . Σωστό και αυτό.