Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Γ. Μιχελάκης: Απαράδεκτο το ψήφισμα του ΕΛΚ για την Ελλάδα...

Απαράδεκτο χαρακτηρίζει το χθεσινό ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Ελλάδα ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, ενώ με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανέφερε ότι ήταν απαράδεκτη και η αποδοχή του ψηφίσματος από την ελληνική αντιπροσωπεία.

«Όταν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα απαιτεί σεβασμό όλων των δεσμεύσεων αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση», δήλωσε ο κ. Μιχελάκης στο ΑΜΠΕ.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του στο twitter είχε σημειώσει πώς δεν φτάνει η παρέμβαση Σαμαρά στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για τερματισμό της λιτότητας που δεσμεύτηκε στη Βουλή αλλά θα χρειαστεί ευρύτερη εκστρατεία με ιδιαν επαφές με Ευρωπαίους ηγέτες, προσθέτοντας ότι «η κατάσταση στη χώρα ειναι σε οριακό σημείο και θέλει πανστρατιά».

Μνημόνιο ...ΤΕΛΟΣ... αλλά... καλώς ήλθαν τα ... ισοδύναμα!

Γιούνκερ: Όσα μέτρα αποσυρθούν θα πρέπει να αντικατασταθούν από άλλα ισοδύναμα...

Τα μέτρα που προτίθεται η ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει ως αντικοινωνικά πρέπει να αντικατασταθούν από άλλα ισοδύναμα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά τη λήξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής.

Η ελληνική κυβέρνηση μας είπε ότι θέλει να καταργήσει κάποια μέτρα γιατί είναι αντικοινωνικά, μπορεί πράγματι να είναι αντικοινωνικά, είπε, όμως, ένα μέτρο που θα ακυρωθεί θα πρέπει να αντικατασταθεί από νέα μέτρα που θα είναι ισοδύναμα. Πάνω σε αυτήν τη βάση, τόνισε, προσπαθούμε να βρούμε μια συμφωνία εντός των προσεχών ημερών.