Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Χάλασε η μονταζιέρα της ΝΔ και στέλνουν υλικό στον Σκουρλέτη να μοντάρει όπως θέλει ο ίδιος!!!

Ποιοτική και με χιούμορ, απάντηση στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη, για τα περί μονταζιέρας,έδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Νέο χρήμα
Ρ. Μακρή: Θα κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι 100 δισ. ευρώ (Flash Κοζάνης- 15/1/2015)
Ν. Ξυδάκης: H κα Ραχήλ Μακρή προσπάθησε να περιγράψει, ίσως όχι τόσο αποτελεσματικά μια διαδικασία που ισχύει στην ΕΚΤ και στο Ευρωσύστημα, ότι μια εθνική κεντρική τράπεζα μπορεί να παράξει ρευστότητα, φυσικά με τη συγκατάθεση  της Φρανκφούρτης. (alpha 989- 16/1/2015)
Δ. Παπαδημούλης: Θερμή παράκληση προς υποψήφιους-ες: Αν δεν γνωρίζουν ένα θέμα, ας μην αυτοσχεδιάζουν. Οι πολίτες ζητούν σοβαρότητα και σαφήνεια, από όλους... (στο twitter)

ΕΝΦΙΑ

Δραγασάκης : Η Ελλάδα δεν θα πληρώσει τα ομόλογα της ΕΚΤ που λήγουν το καλοκαίρι...

Όχι ...
Δεν τα λέει αυτά η Ραχήλ ο'υτε τα τΣΥΡΙΖΟτρολάκια του τουίτερ.γρ...
Τα λέει ο ...σούπερ ντούπερ οικονομολόγος τους , ο Γιάννης Δραγασάκης!!!

Άν δεν βρεθεί φόρμουλα για συμφωνία με τους δανειστές, η Ελλάδα δεν θα πληρώσει τα ομόλογα της ΕΚΤ που λήγουν το καλοκαίρι, δήλωσε ευθέως σε τηλεοπτικό σταθμό ο Γιάννης Δραγασάκης, προειδοποιώντας ότι “στην περίπτωση αυτή θα δημιουργηθεί κρίση στην Ευρώπη”. 

Παράσιτα για το κόμμα Παπανδρέου οι επιχειρηματίες...

«Πρέπει να πάρουμε απόφαση να κάνουμε ρήξη με ένα μεταπρατικό και παρασιτικό κεφάλαιο που κυριάρχησε στην χώρα επί 40 χρόνια...». Απαξιώνοντας με αυτά τα χυδαία λόγια τους Έλληνες επιχειρηματίες κάποιος Θάνος Μωραΐτης του κόμματος Παπανδρέου υπόσχεται να χτίσει «...υγιείς επιχειρήσεις που διψούν και όχι τους μεταπράτες που εκμεταλλεύτηκαν την χώρα». Η φαυλότητα ζει... αυτή μας οδηγεί.

Άκουσα, σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, κάποιο Θάνο Μωραΐτη υποψήφιο του Γ. Παπανδρέου, να κάνει  εθνοσωτήριες εξαγγελίες για την, κατά Παπανδρέου, οικονομία και νόμιζα (κατ΄ αρχήν) ότι πρόκειται για κάποιον από εκείνους τους εντεταλμένους κομματικούς που διαβάζουν συνθήματα της ντουντούκας. σε χαχόλους ιθαγενείς και υποανάπτυκτους...

Την ώρα που ετοιμάζονται οι Ραχηλδραχμές η Βουλγαρία πάει για Ευρώ...

Η Βουλγαρία θα αρχίσει συνομιλίες με στόχο την ένταξή της στην Ευρωζώνη, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Βλάντισλαβ Γκοράνοφ το βράδυ της Πέμπτης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η χώρα του ενδέχεται να ενταχθεί ως συμβαλλόμενο μέρος στον Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών (ΜΣΙ II) ως τα τέλη του 2018, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Nova.