Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

#klaiw ! Η ΦΩΤΙΟΥ (ΣΥΡΙΖΑ) ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...

Η ​​κυρία Θεανώ Φωτίου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζει πολύ καλά, εκ πείρας και από πρώτο χέρι, τα πανεπιστημιακά πράγματα της χώρας.

Ως γνωστόν, πρωτοδιορίστηκε στο Πολυτεχνείο το 1972, επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Παπαδοπούλου, όταν...
άλλοι συνάδελφοί της που ασκούν επιτυχώς το επάγγελμα του αριστερού επαναστάτη ασχολούνταν με αλλότρια και ως εκ τούτου διώκονταν, παραιτούνταν κτλ. Υποθέτω επίσης ότι τις ημέρες εκείνες του Νοεμβρίου 1973, τις οποίες η κυρία Φωτίου οφείλει να θεωρεί ως εκ της θέσεώς της κορυφαία στιγμή της νεοελληνικής ιστορίας, θα συμμετείχε στην εξέγερση των φοιτητών κτλ.

Άρχισε να ξυπνά η Ε.Ε... Αντιμουσουλμανικές διαδηλώσεις στη Γερμανία...

Χιλιάδες Γερμανοί διαδήλωσαν τη Δευτέρα σε πολλές πόλεις της χώρας διαμαρτυρόμενοι για τον αυξανόμενο αριθμό μεταναστών και την ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή του Ισλάμ.
Τελικά δεν εισακούσθηκε η έκκληση της καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ να γυρίσουν την πλάτη τους στις αντι-μουσουλμανικές διαδηλώσεις, τις οποίες θεωρεί έκφραση ρατσισμού.
Οι διαδηλώσεις διοργανώνονται από ένα νέο αντι-μεταναστευτικό κίνημα, το PEGIDA (Πατριώτες Ευρωπαίοι Εναντίον της Ισλαμοποίησης της Δύσης) και πραγματοποιούνται τους τελευταίους μήνες σε σχεδόν εβδομαδιαία βάση στους δρόμους της Δρέσδης.
Περίπου 18.000 άνθρωποι, ο μεγαλύτερος μέχρι στιγμής αριθμός, συγκεντρώθηκε τη Δευτέρα στη Δρέσδη, ωστόσο παρόμοιες διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Βερολίνο και την Κολωνία επισκιάστηκαν από συγκεντρώσεις αντι-διαδηλωτών, οι οποίοι κατηγορούν το PEGIDA ότι υποκινεί αισθήματα ρατσισμού και μισαλλοδοξίας.