Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Μέσα στην ομιλία του Τσίπρα οι κλέφτες !!!

Μία οπαδός τους Αλέξη Τσίπρα λέει ότι οι κλέφτες που φάγανε τα λεφτά των ανθρώπων έχουν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα αναγνωρίζει πολλούς εκείνη την ώρα στην αίθουσα...



Ωραίος και ΔΕΝ μασάει τα λόγια του ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ !!!

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ προειδοποίησε τη Μεγάλη Βρετανία κατά των διακρίσεων εις βάρος εργαζομένων από άλλες χώρες - μέλη της Ε.Ε. και είπε ότι οι όποιες αποφάσεις για τον περιορισμό της ελεύθερης μετακίνησης ανθρώπων θα μπορούσαν τελικά να πλήξουν τις εισροές κεφαλαίων στο οικονομικό κέντρο του Λονδίνου.
Τα σχόλιά του έγιναν στη διάρκεια συζήτησης σε εκπομπή της αυστριακής τηλεόρασης, έπειτα από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Ντέιβιντ Κάμερον, για τους αυστηρότερους κανονισμούς που θα επιδιώξει όσον αφορά την μετανάστευση από ευρωπαϊκές χώρες προς τη Μ. Βρετανία.
«Το θεμελιώδες δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των εργαζομένων δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, γιατί αν αμφισβητήσουμε την ελεύθερη μετακίνηση των εργαζομένων, η Μεγάλη Βρετανία θα πρέπει να γνωρίζει ότι μία ημέρα η ελεύθερη μετακίνηση κεφαλαίων θα πρέπει επίσης να τεθεί υπό αμφισβήτηση», είπε ο κ. Γιούνκερ.

Καμαρώστε τους...

Είναι αυτό που βλέπουμε Βουλή των Ελλήνων ή ντροπή των Ελλήνων; Έκαναν «ήρωα» τον ψευτοαναρχικό που τους «ευχαρίστησε» κραυγάζοντας «ζήτω η αναρχία...», αλλά αδυνατούν να μαζευτούν 25 για να απομακρύνουν τον όλεθρο των εκλογών. Και ας γνωρίζουν ότι πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπαραδιάσει όλους τους ψηφοφόρους  εξοφλώντας ομόλογα πάνω από 20 δισ. ευρώ σε 90 ημέρες. Τους φτύνουν οι «αναρχικοί» και αυτοί φτύνουν την Ελλάδα...

Γιατί η Ελλάδα και οι εντολείς ψηφοφόροι είναι το τελευταίο που τους απασχολεί αφού ζουν και σιτίζονται από πελάτες-ψηφοφόρους.

Γιατί και η αξιοπιστία της χώρας που υποχρεούται (για να μην πτωχεύσει) να εξοφλήσει ομόλογα 4,5 δισ. ευρώ τον Μάρτιο και 15,5 δισ. ευρώ τον Μάιο τους είναι πράγματα εντελώς αδιάφορο. Και ας ξέρουν ότι δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά.

Τους είναι ακόμη εντελώς αδιάφορο ότι σε 5 δημοσκοπήσεις το 55-60% των ερωτηθέντων δεν θέλουν εκλογές.

Συμβαίνουν και στις οργανωμένες χώρες...

Απαράδεκτο χαρακτήρισε το χάος που επικράτησε χθες στις αεροπορικές μεταφορές στη Βρετανία ο υπουργός Μεταφορών της χώρας ο Πάτρικ Μακλάφλιν, ο οποίος απαίτησε εξηγήσεις.
Τα προβλήματα σημειώθηκαν λόγω ενός προβλήματος στα συστήματα πληροφορικής της εθνικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας στο κέντρο διαχείρισης εναέριας κυκλοφορίας της NATS στη νότια Αγγλία.
«Οποιοδήποτε πρόβλημα στο σύστημα αεροπορικών μεταφορών μας είναι ζήτημα που εγείρει έντονη ανησυχία, ιδίως αυτή την εποχή του χρόνου, ενώ πλησιάζουμε την εποχή των εορτών», υπογράμμισε ο Μακλάφλιν σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο.