Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Βρέθηκε ο πρώτος ψηφοφόρος για Στ. Δήμα για την προεδρία !!!

Πονηρή η επιλογή του Α. Σαμαρά.
Βλέπουμε κορώνα στο κεφάλι του το τΣΥΡΙΖΟαστέρι ο Υπ. Πρόεδρος!
Από τους Έλληνες πολιτικούς υπάρχει κάποιος που θαυμάζεις;

Ο Μπελογιάννης.

-Από τους εν ζωή;

(παύση) …Από τους εν ζωή είναι δύσκολο να επιλέξω. Νομίζω αν επέλεγα κάποιον, θα αδικούσα κάποιους άλλους.

Ε, και τι πειράζει; 
Θα παρεξηγηθούν; 
Πες μας απλά δυο-τρεις που εκτιμάς, ακόμα κι αν διαφωνείς μαζί τους. Υπάρχουν, ας πούμε, τέτοιοι στη Νέα Δημοκρατία;

-Αυτές, ξέρετε, είναι ερωτήσεις-παγίδες…Αν σας πω, για παράδειγμα, ότι εκτιμώ τον Δήμα ή τον Παλαιοκρασσά, μπορεί κάπου μετά να δω τίτλο ...

Ψύχραιμα υποδέχθηκαν οι αγορές τα νέα για τον πρόεδρο ... χαχαχαχ

Πρωτοφανής είναι η πτώση που καταγράφει σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με την αγορά να εμφανίζεται σε κατάσταση πανικού εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, στις 13:26, ο Γενικός Δείκτης υποχωρεί κατά 10,10% στις 930,50 μονάδες, ενώ ο τζίρος βρίσκεται στα 74 εκατ. ευρώ. Ο FTSE25 χάνει 10,58% στις 300,03 μονάδες και ο τραπεζικός δείκτης καταγράφει απώλειες 13,61% στις 115,60 μονάδες.

Ακινησία: η νέα «Μεγάλη Ιδέα» του έθνους...

Αυτοί συνεχίζουν να τιμούν τον «Δεκέμβρη 1944».
Βλέπετε τίποτε το περίεργο σε αυτό;
Η απόσταση από τις εξελίξεις εξαιτίας του άγχους και της αηδίας που σου προκαλούν είναι ίσως μια ένδειξη απελπισίας, έχει όμως και τα πλεονεκτήματά της. Το σπουδαιότερο είναι ότι η απόσταση σού καθαρίζει το βλέμμα. Κοιτάζεις πίσω στα δυόμισι χρόνια προσπάθειας και η εικόνα που βλέπεις είναι ευκρινέστερη - άρα, κάτι αποκομίζεις. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι η εικόνα που βλέπεις δεν έχει αλλάξει. Είναι σχεδόν η ίδια με εκείνη που θυμόμαστε από το καλοκαίρι του 2012. Επί της ουσίας, εκεί που ήμασταν εξακολουθούμε να είμαστε. Λες και όλη τη δύσκολη, ανοδική διαδρομή, που κάναμε τα πρώτα δύο χρόνια της κυβέρνησης, την κάναμε για να ξαναγυρίσουμε στην αφετηρία μας.

Τα ψέματα τελειώνουν... Οι ημερομηνίες (προεδρική εκλογή) είναι αμείλικτες...

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 5 ποσοστιαίες μονάδες τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, έναντι της Ν.Δ., δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «Action 24».

Συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27% (27,5% στην προηγούμενη δημοσκόπηση) και η ΝΔ 22% (23%). Τρίτο κόμμα εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ με 6,5% (7%). Ακολουθούν ,