Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τα μοιραία λάθη του Γιώργου...

Η κρίση στο ΠΑΣΟΚ αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το πολιτικό πρόβλημα που έχει ο τόπος. Ποιο είναι το πολιτικό πρόβλημα; Η πλήρης απουσία ουσιαστικής αντιπαράθεσης επί του συγκεκριμένου και η μετατροπή της προσωπικής κόντρας σε πολιτικό ζήτημα.
Διότι, κακά τα ψέματα, μιλάμε για μια εσωκομματική κρίση που δεν έχει ιδεολογικά χαρακτηριστικά, αλλά αμιγώς προσωπικά. Για μια καθαρά προσωποκεντρική αντιπαράθεση του κ. Βενιζέλου με τον κ. Παπανδρέου, με έντονα τα στοιχεία της βεντέτας και με ανοιχτές τις πληγές από τη σύγκρουση του 2007.

Ποια Σαντορίνη ; Γραφικότητα στην Αθήνα ...

Ο κάθε γραφικός φτιάχνει και ένα πανό :) 
Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το μετρό Αργυρούπολης, ενάντια στην πώληση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Την κινητοποίηση διοργάνωσαν μέλη της «Συνέλευσης δράσεων για το Ελληνικό», με στόχο να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πώληση του Ελληνικού και να ζητήσουν ο χώρος να γίνει πάρκο για όλους.

Και αν τους πιάσουν (λέμε τώρα...) , πώς θα γίνει για να παίρνουν "εκπαιδευτικές" άδειες ;

Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα αγνώστων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη στις 2 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Δημητρίου Γούναρη, μπροστά από το τουρκικό προξενείο.

Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν χημικά και βόμβες κρότου – λάμψης για να απομακρύνουν την ομάδα αγνώστων, η οποία κατευθύνθηκε προς την περιοχή του ΑΠΘ.

Όλοι* πασχίζουν να μπούν στο Ευρώ...

*ΟΛΟΙ ; 

Ναι ΟΛΟΙ εκτός μια φυλή στο Νότο της Ευρώπης που κάνει ότι μπορεί να βγεί και να επιστρέψει στη ονομαστική ευημερία της διολίσθησης...

Πυραμίδα 831 κιλών από λιθουανικά κέρματα, λίγο πριν την εισαγωγή του ευρώ!!!

Πυραμίδα ύψους 1,3 μέτρων, αποτελούμενη από περισσότερα από ένα εκατομμύριο λιθουανικά κέρματα, κατασκεύασαν δύο φοιτητές Φυσικής, έναν μήνα πριν την ένταξη της Λιθουανίας στην Ευρωζώνη.