Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Οταν ο Υμάθ έχει κέφια...

Κάποιες φορές, όταν τα πράγματα γίνονται πολύ ζόρικα ―αν με εννοείτε―, μία παύση είναι απαραίτητη. Μια παύση για να καταφύγουμε λίγο στη δύναμη της «αγίας απλότητας», που τόσο αναζωογονεί. Τη βρίσκουμε εύκολα στη Φύση, πρώτα απ’ όλα. Ξέρετε πόσο αναζωογονεί μια βόλτα στον Εθνικό Κήπο, για παράδειγμα; Ξέρετε πόσο σου φρεσκάρει τη σκέψη να καθίσεις για λίγο και να ακούσεις τα πουλιά, κοιτάζοντας ένα δένδρο; Ωστόσο, επειδή δεν έχουμε πάντα πρόχειρο ένα δένδρο, ένα βάζο με λουλούδια, έναν σκαντζόχοιρο, μια χελώνα ή ό,τι άλλο ―λίγη φύση, εν πάση περιπτώσει, βρε παιδάκι μου―, υπάρχει ένα θαυμάσιο υποκατάστατο. Εντελώς ακίνδυνο για την υγεία, δεν είναι καθόλου εθιστικό, το συνιστώ ανεπιφύλακτα και το λένε Γιώργο Ορφανό. Τυγχάνει, δε, να είναι ο Υμάθ (Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης) της τρέχουσας περιόδου.

Η θέα του Γιώργου Ορφανού και μόνον, σε γεμίζει γαλήνη―σχεδόν υπνηλία. Ενας αγαθός γίγας στην όψη, σωσίας του Μπορίς Καρλόφ (με το μακιγιάζ που τον έκανε διάσημο, εννοείται...), χωρίς απαιτήσεις, χωρίς εκλάμψεις, χωρίς εκπλήξεις. Απλός, τετράγωνος, με μια στοιχειώδη γκάμα διαθέσεων και αισθημάτων, από την απάθεια μέχρι την απλή, παιδιάστικη χαρά, παριστάνει με σχετική επιτυχία τον υπουργό σε ένα ουσιαστικά ανύπαρκτο υπουργείο.

Ρεκόρ στο Angry Birds, έκανε την ώρα των διαπραγματεύσεων στο Παρίσι, ο Χρήστος Πρωτόπαπας!

Ο εκπρόσωπος του Ευάγγελου Βενιζέλου στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα,
δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του, για το νέο ρεκόρ στα Angry Birds
Σχετικά ευδιάθετος βγήκε από την αίθουσα της Villa Said μετά το τέλος της συνάντησης με την Τρόικα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, αφού κατά τη διάρκεια των πολύωρων συζητήσεων κατέρριψε το προσωπικό του ρεκόρ παίζοντας με το κινητό του το δημοφιλές παιχνίδι!!!

Λίγο το γεγονός ότι δεν μιλάει αγγλικά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρακολουθήσει τις διαπραγματεύσεις, λίγο το γεγονός ότι δεν καταλάβαινε γιατί να υπάρχει έλλειμμα αφού μπορούμε να δανειστούμε όπως κάναμε πάντα, ο Χρήστος Πρωτόπαπας κατέφυγε στο νέο του iphone6 προκειμένου να περάσει η ώρα.

Έχουν δίκιο οι ΑΕροπσεκασμένοι ! Έτοιμάζεται να μας δώσει την Πόλη ο Πούτιν !!!

Η Ρωσία θα επιδιώξει να τριπλασιάσει τις εμπορικές της συναλλαγές με την Τουρκία στα 100 δισεκ. δολάρια σε ετήσια βάση για να αντισταθμίσει ένα μέρος της ζημίας που έχει υποστεί από τις κυρώσεις που της έχει επιβάλει η Δύση, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε σε τουρκικά μέσα την Παρασκευή.
Ο Πούτιν θα επισκεφθεί την Τουρκία την Δευτέρα για συνομιλίες με τον ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο ο Ρώσος ηγέτης εξήρε διότι αρνήθηκε να επιβάλει και αυτός κυρώσεις, όπως έπραξαν κυρίως οι ΗΠΑ και η Ε.Ε.