Ελλάδα της τρέλας: Γιατί δε δίνουν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του πιστολέρο...

Προσέξτε τι χώρα είμαστε:

Η αστυνομία έχει στα χέρια της εδώ και 24 ώρες τη φωτογραφία του Αλβανού, οποίος χθες τα ξημερώματα άνοιξε πυρ με καλάζνικωφ μέσα σε νυχτερινό κέντρο τραυματίζοντας 15 άτομα, αλλά δεν μπορεί να τη δώσει στη δημοσιότητα…

Ξέρετε γιατί;

Διότι το απαγορεύει ο νόμος!

Πώς;

Οι όμορφες της πολιτικής...

Η υποψήφια για περιφερειακή σύμβουλος Έλλη Παπαγγελή
αριστερά και η «Ιωάννα της Ανατροπής» στα δεξιά
Δυο όμορφες κοπελίτσες μάζεψαν πάνω τους ένα μεγάλο κομμάτι δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες.

H μία ήταν «η μικρή Ιωάννα της Ανατροπής». Τη βγήκε στον Πρετεντέρη και τον Αδωνι στη συζήτηση για τις καταλήψεις κι έκανε τους κάθε είδους αριστερούς να... εκστασιάζονται επειδή με τέτοια παιδιά προφανώς έχει λαμπρό μέλλον το λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα!

Τη βάφτισαν μάλιστα και... «πρωταγωνίστρια των κοινωνικών εξελίξεων και των κινητοποιήσεων» χωρίς να φαντάζονται ότι σήμερα, δυο βδομάδες μετά, κανένας δεν θα ασχολείται σοβαρά με το θέμα.

Συμβαίνουν και στην Σουηδία...

Ως γνωστόν, η Σουηδία είναι μια από τις πιο ευημερούσες χώρες, παράδειγμα προς μίμηση επί δεκαετίες για τις επιδόσεις της στην οικονομική διαχείριση και στο κοινωνικό κράτος.

Παρ’ όλα αυτά, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα υπέρογκο ιδιωτικό χρέος που απειλεί την οικονομική σταθερότητα, με την κυβέρνηση να καταρτίζει σχέδιο αυστηρότερων κανόνων όσον αφορά στα ενυπόθηκα δάνεια.

Η χώρα βρίσκεται εκτεθειμένη σε κίνδυνο ανάλογο με αυτόν που αντιμετώπισαν το 2008 η Ισπανία και η Ιρλανδία, καθώς η πτώση των επιτοκίων δανεισμού, η έλλειψη στέγης και οι μειώσεις των φόρων συνέβαλαν να υπάρξει πλεονάζουσα ρευστότητα και αύξησαν τις τιμές των ακινήτων.

Αν έρθει ο Πούτιν για δανεικά...

Ενας από τους πρώιμους μύθους της κρίσης στην Ελλάδα είναι ότι η χώρα μας είχε το 2010 πολλές εναλλακτικές λύσεις να δανειστεί (δίχως μνημόνια κι άλλα «εξαποδώ»), αλλά οι «προδότες πολιτικοί», με πρώτο τον Γιώργο Παπανδρέου, προτίμησαν την «εθνική υποτέλεια» παρά να πάρουν τα λεφτά που μας προσέφεραν με τη σέσουλα. Μας είχαν ζαλίσει τότε με τα «λεφτά του συντρόφου Πούτιν», ο οποίος σύμφωνα με τους θρύλους της εποχής θα μας πλήρωνε το χρέος (και θα ’δινε κάτι παραπάνω να πορευόμαστε όπως παλιά) με αντάλλαγμα μία βάση στο Αιγαίο και κατά προτίμηση στη Σύρο.

Τι κι αν ο τότε πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, συνέστησε με δημόσια δήλωση στον κ. Παπανδρέου (κατά την επίσκεψη του δευτέρου στη Μόσχα) «να προσφύγει η Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στην Παγκόσμια Τράπεζα για οικονομική βοήθεια, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα του ελληνικού κράτους»; Οι συνωμοσιολόγοι επέμεναν ότι «λεφτά υπάρχουν» και η Ελλάδα δεν τα παίρνει.

Δεν θα είναι έκπληξη αν είναι ιδιαίτερα "προοδευτικός" αυτό το λαμόγιο...

Έπαιρνε «φακελάκι» για να περνάει τους φοιτητές!
Τιμοκατάλογο με το χρηματικό ποσό που θα έπρεπε να περιέχει το φακελάκι, το οποίο θα έδιναν οι φοιτητές για να περάσουν το μάθημα, είχε συντάξει αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο οποίος παύθηκε οριστικά. Το ποσό που θα είχε μέσα το φακελάκι ήταν ανάλογο με τον βαθμό που ήθελαν να πάρουν οι φοιτητές.
Ο ακαδημαϊκός, τον οποίο οι συνάδελφοί του αποκαλούσαν «ψιλικατζή», ζητούσε 300 ευρώ για να βαθμολογήσει μάθημα με «8» και 250 ευρώ για το «6». Όποιος ήθελε «7» θα έβαζε στο φακελάκι 280 ευρώ, για «9» το ποσό των 350 ευρώ και για «10» 400 ευρώ.