Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Η τυραννία των ηλιθίων...

Αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις ψυχικής βλάβης, νερώνειου ιδεασμού ή κοινής πυρομανίας, ο εμπρησμός ως τρομοκρατική πράξη είναι ειδεχθής γιατί ο δράστης δεν διακινδυνεύει τίποτε. Είναι εύκολο με μερικά αναμμένα στουπιά να κάψεις τη μισή Πελοπόννησο -αλήθεια τι απέγιναν τα πορίσματα και οι έρευνες του καιρού εκείνου;

Και σίγουρα δεν χρειάζεται κανένα θάρρος να μπεις σε μια αφύλακτη πολυκατοικία γραφείων ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, να σπάσεις το τζάμι και να βάλεις φωτιά στα γραφεία της Athens Voice. Δεν χρειάζεται θάρρος, δεν χρειάζεται καν σχέδιο.

Με τέτοια μυαλά, δεν πηγαίνουμε πουθενά!

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία και όλες τις αναλύσεις, η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας φέρει την υπογραφή του τουρισμού.

Αυτό, άλλωστε, το καταλαβαίνει ακόμη και ένα μικρό παιδί.

Όταν ακόμη και τον Οκτώβριο το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» υποδέχθηκε 1,43 εκ επιβάτες και αύξηση της επιβατικής κίνησης της τάξης του 28%, όταν στην περίοδο Ιανουάριος – Οκτώβριος 2014, η επιβατική κίνηση αυξήθηκε κατά 20,3%, με 13,1 εκ επισκέπτες – περισσότερους κατά 2,2 εκ. από την αντίστοιχη περίοδο του 2013) είναι βέβαιο πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι άφησαν χρήμα στη χώρα.

Όταν τα κρουαζιερόπλοια συνεχίζουν να καταφθάνουν στα λιμάνια μας μεταφέροντας χιλιάδες επισκέπτες – ακόμη και μέσα στον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης προσέγγισαν τουλάχιστον δέκα κρουαζιερόπλοια – δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και αυτοί οι άνθρωποι άφησαν χρήμα στις πόλεις που επισκέφθηκαν

Γείωσε τον Σκουρλέτη και την παρέας του ο εισαγγελέας...

Με αφορμή το γεγονός ότι στην έρευνα που διεξήγε ο Εισαγγελέας σχετικά με τις καταγγελίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί «εξαγοράς βουλευτών» ενόψει της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, δεν προέκυψε η παραμικρή ένδειξη με αποτέλεσμα να θέσει τη σχετική δικογραφία στο αρχείο, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Σοφία Βούλτεψη δήλωσε: