Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Είναι ΜΕΓΑΛΟ το ΣΟΚ για τον Έλληνα που πληρώνει τα σπασμένα !!!

Δυσκολεύεται να το πιστέψει ο "μέσος" φορολογούμενος ...

Σύστημα ελέγχου της πρόσβασης φοιτητών, εργαζόμενων και πολιτών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών θα εγκατασταθεί ΣΥΝΤΟΜΑ !!!

Και δεν είναι απλά μια "ιδέα" αλλά Απόφαση του Συμβουλίου του Ιδρύματος!!!

Σύστημα ελέγχου πρόσβασης των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και των πολιτών στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις θα τοποθετηθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως αποφασίστηκε, κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου του Ιδρύματος, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Η σοφότερη κουβέντα Έλληνα πολιτικού ειπώθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1981...

33 χρόνια σήμερα από την επικράτηση του Αντρέα και του ΠΑΣΟΚ στις 18 Οκτωβρίου του 1981. Παραδίδοντας την εξουσία το ίδιο βράδυ ο Γεώργιος Ράλλης είπε την πλέον διορατική κουβέντα που έχει πει Έλληνας πολιτικός:


Εύχομαι ο ελληνικός λαός να μην χρειαστεί να το μετανιώσει


ΜΙΑ 20ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΤΟ ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ "ANTIGOLD" ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ...

Η προσωπική άποψη μιας 20χρονης φοιτήτριας για την εργασιακή εμπειρία που βίωσε στα μεταλλεία Κασσάνδρας διάρκειας μόλις 1 μηνός και όπως αυτή διατυπώθηκε στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Sceptic Youth προκάλεσε τρομερή ενόχληση στους διαμορφωτές της  “antigold” πραγματικότητας. 

Ως γνωστόν, σ’ αυτόν τον ιδιότυπο μικρόκοσμο τους η... αλήθεια, η... ελευθερία άποψης και έκφρασης έχει κάποια «πρέπει», τα όποια όποιος δεν τηρεί, οφείλει να σιωπά γιατί αλλιώς θα έχει την «τύχη» που είχε η 20χρονη φοιτήτρια του ΑΠΘ.