Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Αγρότης με Lexus, ενοικιαζόμενο σπίτι 1000 ευρώ στην Αθήνα και ...

Για τα χωράφια του ιδρώτα ρε γμτ τη :) 
...πιστωτική κάρτα χιλιάδων ευρώ. Δηλαδή «αγροτοσυνδικαλΗστής»…

 Η εικόνα του αγρότη με το σκισμένο παντελόνι και την τσάπα στον ωμό ή έστω αυτού πάνω στο τρακτέρ, που συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια λογω των «μπλόκων στις εθνικές οδούς», μάλλον είναι παρωχημένη.

 Τώρα πρέπει να συνηθίσουμε τον αγρότη που οδηγεί πολυτελή αυτοκίνητα τύπου Lexus, άξιας καμία εβδομηνταριά χιλιάδων δραχμών, καταναλώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για καφέδες και αλλά διάφορα ενώ μένει στην Αθηνά πληρώνοντας αρκετά ακριβά ενοίκια για σπίτι σε «καλή « περιοχή της πρωτεύουσας.

 Γιατί αυτή την εικόνα σχηματίζει κάποιος αν δει τα στοιχεία που ληθών στο φως της δημοσιότητας από έρευνα των αρμοδίων αρχών στα οικονομικά της συνεταιριστικής οργάνωσης της ΠΑΣΕΓΕΣ.
 Στοιχεία που έφτασαν στην Βουλή.

  Έχουμε λοιπόν και λέμε, ανάμεσα στα άλλα.

ΝΔ για Cheap-Ra ...

Πανικόβλητος μπροστά στην αναταραχή που προκάλεσε με τις εμπρηστικές του δηλώσεις, ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε σήμερα όλα όσα τρομάζουν τις αγορές: Την πολιτική αστάθεια και την επιστροφή στο χάος των ελλειμμάτων.

Έκρυψε τις εσωκομματικές του αντιφάσεις σχετικά με το αν προτίθενται να προβούν  σε μονομερείς ενέργειες για το χρέος.

Μπέρδεψε τη βιωσιμότητα του χρέους με τις μονομερείς ενέργειες που εξαγγέλλει  και δυναμιτίζουν την οικονομία της Ελλάδας και τη θέση της στην Ευρώπη.

Υποδύθηκε τον... θηριοδαμαστή των αγορών, που στελέχη του αποκαλούν «μαντρόσκυλο του συστήματος».