Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ιρλανδία δείχνει τον δρόμο...

Στις 13 Σεπτεμβρίου, η Ιρλανδία έλαβε το πράσινο φως από την ΕΕ για να προεξοφλήσει ως το τέλος του έτους τα δάνεια που είχε λάβει από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και η Πορτογαλία.

Όπως επίσημα αναφέρθηκε (από τον ίδιο τον Ιρλανδό υπουργό των Οικονομικών μετά τη συνεδρίαση του Εκοφίν στο Μιλάνο), «υπήρξε μια πολιτική συμφωνία, η απόφαση ελήφθη χωρίς να προκύψουν εμπόδια, όλοι οι θεσμοί υποστηρίζουν την πρωτοβουλία μας».

Και πραγματικά, ήταν μια ομόφωνη απόφαση των 28, καθώς το Δουβλίνο ανακοίνωσε την επιθυμία του να προεξοφλήσει τα 18 από τα 22,5 δις ευρώ που είχε δανειστεί από το ΔΝΤ στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος στήριξης της οικονομίας της Ιρλανδίας με 85 δις ευρώ.

Δεν αντέχεται τόση βλακεία....δεν αντέχεται.(video)

Έκκληση να διαδοθεί το παρακάτω βίντεο έκανε ο Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά γράφοντας στην προσωπική του σελίδα:

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!

Διαδώστε αυτό το βίντεο. Δεν είναι υπέρ της κυβέρνησης. Είναι όμως ενδεικτικό της απύθμενης ηλιθιότητας των κρετίνων της Κουμουνδούρου.

Πρόκειται για βαριές ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις, που χρειάζονται νοσηλεία, το ταχύτερον! Πρέπει να το δει κάθε Έλληνας.

Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας:

New York Times: 1.000 Τούρκοι στο ISIS ...

Έως και 1.000 Τούρκοι έχουν ενταχθεί στην τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Επικαλούμενη Τούρκους κυβερνητικούς αξιωματούχους και δημοσιογραφικές πληροφορίες, η εφημερίδα υποστηρίζει πως η Τουρκία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πηγές ξένων μαχητών για την εξτρεμιστική οργάνωση, η οποία έχει καταλάβει εκτεταμένα εδάφη στο Ιράκ και τη Συρία.

Υπάρχουν λεφτά ή όχι;

Εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπει κανείς! Αν ο Γιώργος Παπανδρέου μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο θα ακύρωνε τη διάσημη δήλωσή του. Διότι τα λεφτά που εννοούσε ο Γιώργος δεν υπάρχουν. Όπως δεν υπάρχουν και τα λεφτά των παροχών που υπόσχονται οι πολιτικοί μας. Επίσης, δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι θα πάρει τις καταθέσεις των τραπεζών και θα κάνει ανάπτυξη! Ωστόσο, λεφτά υπάρχουν!

Η αύξηση της φορολογίας ήταν πάντα ο εύκολος τρόπος για να συγκεντρώσει το κράτος τα χρήματα που χρειαζόντουσαν για να ασκήσουν οι πολιτικοί τα κοινωνικά τους προγράμματα. Οι πολιτικοί εξαγόραζαν με αυτό τον τρόπο ψήφους, η άρχουσα τάξη την ησυχία της και η μεσαία τάξη πλήρωνε τον λογαριασμό. Σήμερα αυτό είναι αδύνατο. Η μεσαία τάξη έχει εξαφανιστεί και οι πλούσιοι έχουν χιλιάδες τρόπους για να αποφύγουν τις υποχρεώσεις τους.

Τις πήραν ΟΛΕΣ τις καθαρίστριες στον λαιμό τους οι τΣΥΡΙΖΑιες κομματικές...

Αντί να αξιοποιήσουν τις τόσες προτάσεις που τους έγιναν (δημιουργία εταιρίας καθαρισμού και υπογραφή σύμβασης κατά προτίμηση , μετάταξη κλπ) προτίμησαν τον δρόμο της σύγκρουσης και της αντιπαράθεσης κατ' εντολή των αδίστακτων κομματικών...

Μία χούφτα κομματικών κατάφερε να εμποδίσει κάθε προσπάθεια εύρεσης λύσης...

Τώρα ;
Από ποιον θα ζητήσουν τα "ρέστα" ;;;

Να αναιρεθεί η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας που είχε δικαιώσει τις απολυμένες 393 καθαρίστριες , θα εισηγηθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Αρεοπαγίτης Χριστόφορος Κοσμίδης στο Εργατικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.