Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Έξοδος των μυρίων (λαθρομεταναστών) στην Μεσόγειο ...

Την διάσωση σε  περίπου 1.300 παράτυπους μετανάστες στη Μεσόγειο τις τελευταίες ώρες ανακοίνωσαν οι ιταλικές αρχές.

Σκάφος της ακτοφυλακής, που πραγματοποιούσε περιπολίες, περισυνέλλεξε περίπου 180 ανθρώπους, περιλαμβανομένων 42 παιδιών στα ύδατα της Λιβύης, 220 χιλιόμετρα βόρεια της Βεγγάζης, αναφέρεται σε μια ανακοίνωση.

Άλλοι 209 μετανάστες διασώθηκαν ενώ επέβαιναν σε ένα πλεούμενο που κινδύνευε σε κοντινή απόσταση.

Στον "Υπαρκτό" , καταδικάζονται μόνο οι φασίστες...

Ιδού ο "αντι" ΒορειοΚορεάτης "φασίστας"...
Έξι χρόνια καταναγκαστικά έργα θα είναι η ποινή Αμερικανού πολίτη ο οποίος καταδικάστηκε για «εχθρικές προς την Βόρεια Κορέα» ενέργειες στην Πιονγιάνγκ, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο καταδικασθείς  ονομάζεται Μάθιου Μίλερ , 24 ετών και πήγε στην Β. Κορέα με τουριστική βίζα την 10  Απρ.

Κομουνισμός !

Και τον βρετανό Ντέιβιντ Χέινς αποκεφάλισαν οι Μουσουλμάνοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...

Βίντεο που δείχνει τον αποκεφαλισμό του 44χρονου βρετανού ομήρου Ντέιβιντ Χέινς έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος, λίγες εβδομάδες μετά τις εκτελέσεις των αιχμαλωτισμένων αμερικανών δημοσιογράφων Τζέιμς Φόλεϊ και Στίβεν Σότλοφ.

Στο τέλος του βίντεο, εικονίζεται ένας ακόμα όμηρος, με το μασκοφόρο εκτελεστή να προειδοποιεί το Λονδίνο πως θα εκτελεστεί και αυτός αν η Βρετανία συνεχίσει να υποστηρίζει τον αγώνα κατά του ΙΚ.

Η αυθεντικότητα του βίντεο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από τις βρετανικές Αρχές, ωστόσο, ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έχει ήδη καταδικάσει την εκτέλεση του Χέινς ως μία «πράξη αγνού κακού».

Σκωτία: Προβάδισμα της ανεξαρτησίας δείχνει δημοσκόπηση στους Sunday Times...

Προβάδισμα φαίνεται να αποκτούν οι υπέρμαχοι της ανεξαρτησίας της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο έναντι των πολιτών που τάσσονται υπέρ της παραμονής της στη χώρα, κατέγραψε δημοσκόπηση η οποία διενεργήθηκε, μόλις πέντε ημέρες πριν το δημοψήφισμα, από την εταιρεία ICM και την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Sunday Times.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Telegraph, ωστόσο δημοσιεύτηκε ως πρώτο θέμα στην πρώτη σελίδα της Sunday Times, πριν την επίσημη δημοσίευσή της, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.