Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ευτυχώς που έκρινε καλά η δικαιοσύνη για τους ένστολους...

Τους υπόλοιπους φυσικά τους δεν έχει "γειωμένους" η ... δικαιοσύνη που κρίνει και αποφασίζει ότι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ...

Φυσικά και οι μή εργαζόμενοι στο δημόσιο δικαιούνται (σύμφωνα με την Ελληνική δικαιοσύνη) ... δικαιούνται να φορολογούνται για να παίρνουν ΑΥΞΗΣΕΙΣ αυτοί που αποφασίζουν ΜΟΝΟΙ τους για τις αυξήσεις στο δημόσιο...
Δηλαδή οι ΙΔΙΟΙ !!!
Διαβάζω:
Σταδιακά θα γίνει η αποκατάσταση των ένστολων, έπειτα και από τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις. Οι νέοι μισθοί, με αύξηση έως 12,4%, θα τεθούν σε ισχύ από τον Οκτώβριο.

Εως το τέλος του μήνα θα είναι έτοιμη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η μελέτη για τα μισθολογικά των ένστολων, όπως δήλωσε υψηλόβαθμος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών στον «Ελεύθερο Τύπο».
Ο ίδιος σημείωσε ότι η μελέτη θα είναι σύμφωνη με το σκεπτικό του Συμβουλίου της Επικρατείας, για αύξηση των απολαβών των ένστολων που δεν θα θίγει το αξιόμαχο.

Επιστολή - απάντηση της κας Περιστέρη που εκφράζει την ενόχλησή της για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΑ...

Η επικεφαλής αρχαιολόγος των έργων στο τύμβο Καστά, προϊσταμένη στην ΚΗ΄ Εφορία, κα Κατερίνα Περιστέρη, εξέφρασε - μέσω επιστολής - την ενόχλησή της για την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Σύλλογος των Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), σχετικά με την επικοινωνιακή διαχείριση της ανασκαφής στην Αμφίπολη.

Η επιστολή της κας Περιστέρη απευθύνεται στον ΣΕΑ και κοινοποιείται στα γραφεία του υπουργού Πολιτισμού, της γενικής γραμματέως του υπουργείου και της γενικής διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΓΔΑΠΚ).

Η επιστολή