Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Για να πάνε τα ισλαμοσκουπίδια/δολοφόνοι στην χωματερή που τους αρμόζει...

Στην παγκόσμια συμμαχία κατά του Ισλαμικού Κράτους και η Ελλάδα!

Για μία ακόμα φορά την μακρά ιστορία της ,  η Ελλάδα παίρνει θέση (και ΚΑΛΑ κάνει) υπέρ της λογικής και της ειρήνης.

Θετική ήταν η απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών στην ιδέα «δημιουργίας μιας παγκόσμιας συμμαχίας κρατών», που θα συντονίζει τις αντιδράσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους οι ενέργειες του οποίου προκαλούν «τον αποτροπιασμό και την ομόθυμη καταδίκη όλου του πολιτισμένου κόσμου».

Η Standard & Poor’s αναβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας...

Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας κατά μία βαθμίδα, από B- σε Β, προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s.

Δικαστική ...Σαρία για το εμπόριο!!!

Τελικά το είδαμε κι αυτό. Μια σημαντική μεταρρύθμιση που έδωσε ανάσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις καθώς προσέφερε πρόσθετα έσοδα αλλά και χαρά σε χιλιάδες πολίτες που εξυπηρετήθηκαν τις Κυριακές κατακλύζοντας τα κέντρα των πόλεων, δεν έγινε δεκτή από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Κι αυτό με αιτιολογία  "ηθική"!

Να υποθέσουμε λοιπόν πως σύντομα το Συμβούλιο της Επικρατείας θα επιβάλλει μπούργκα, θα ...

Ελληνικό, η ώρα της Δικαιοσύνης...

Ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για το Ελληνικό έχει σοβαρά προβλήματα. Αυτά ακριβώς που εντόπισε το Capital.gr με την αρθρογραφία του τα είδε και το Ελεγκτικό Συνέδριο! Κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν για επισημάνσεις "τεχνικού ενδιαφέροντος".  Εκτίθενται! Η εκστρατεία της παραπληροφόρησης συνεχίζεται, αλλά η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί: Δεν έγινε διαγωνισμός, αλλά ένα "δώρο" στον Όμιλο Λάτση.

Να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Πιστεύουμε ότι το Ελληνικό είναι μία πραγματική ευκαιρία για την Αττική. Η αξιοποίησή του θα προσφέρει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, θα αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το real estate. Όλα αυτά, όμως, δεν σημαίνουν ότι θα πρέπει το φιλέτο αυτό να χαριστεί στον οποιονδήποτε και μάλιστα στο όνομα της ανάπτυξης.

CIA :Από 20.000 έως 31.500 μαχητές διαθέτει το Ισλαμικό Κράτος...

Από 20.000 έως 31.500 μαχητών διαθέτει στις τάξεις του το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών CIA.

Η ίδια υπηρεσία στην προηγούμενη εκτίμηση της για τον αριθμό των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ, ανέφερε ότι η δύναμή της ανερχόταν σε περίπου 10.000 μαχητές.