Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Άρχισε τις αριστερές ολοκληρωτικές πρακτικές η συντρόφισσα Ρένα ;

Αποχώρησε από το πρώτο περιφερειακό συμβούλιο η παράταξη του Γ. Σγουρού...
Αποχώρησε η παράταξη του Γιάννη Σγουρού από τη σημερινή πρώτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, καταγγέλλοντας «εκλογομαγειρέματα».

Σύμφωνα με την παράταξη του κ. Σγουρού, κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση εκλογής προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου και των μελών της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας Αττικής, η παράταξη της Ρένας Δούρου καταπάτησε «μια πρακτική και μια δεοντολογία δεκαετιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Η επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε χωρίς τον ... λαό!

Ο Λαός ΔΕΝ είναι εδώ ...
Ο ελληνικός λαός έχει γίνει πιο σοφός και δε τρώει το κουτόχορτο που τόσα χρόνια του έδιναν οι συνδικαλισταράδες παρέα με τα «επαναστατικά» κόμματα της πλάκας.

«Με τη σημερινή κοσμοπλημμύρα η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει η αφετηρία ενός μεγάλου, φθινοπωρινού, εργατικού λαϊκού κινήματος που θα σαρώσει τις μνημονιακές πολιτικές». Αυτό είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για να συμπληρώσει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, πρώην Πασόκος, κ. Παναγόπουλος ότι οι διαδηλώσεις θα είναι η απαρχή των φθινοπωρινών θερμών κινητοποιήσεων.

«Χειρότεροι από τους ναζί οι τζιχαντιστές»...

Κάλεσμα στη διεθνή κοινότητα να δράσει κατά του Ισλαμικού Κράτους απηύθυνε ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Τόνι 'Αμποτ, υποστηρίζοντας ότι οι τζιχαντιστές προβαίνουν σε θηριωδίες που δεν είχαν αποτολμήσει ούτε οι ναζί.

Ήδη η υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας, Τζούλι Μπίσοπ, έκανε γνωστό ότι η χώρα θα συμμετάσχει στον συνασπισμό για την αντιμετώπιση των δυνάμεων του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ ( όπως εξήγγειλε ο Μπαράκ Ομπάμπα στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία) και αν της ζητηθεί θα λάβει μέρος σε αεροπορικές επιδρομές.