Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ , νέος πρόεδρος της Ε.Ε. !!!

O απερχόμενος πρόεδρος της Ε.Ε. Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τweeter  ενημέρωσε ότι ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου της Ε.Ε.


Δικαίωσή της Coca Cola Τρία Έψιλον από το Μονομελές Πρωτοδικείο ...

Δικαίωσή της Coca Cola Τρία Έψιλον από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για υπόθεση δυσφήμισης από πρώην εργαζομένους της κάνει λόγο η εταιρεία  σε ανακοίνωσή της.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία προέβη σε διευκρινίσεις, σε συνέχεια δημοσιευμάτων αναφορικά με την πρόσφατη απόφαση του Πρωτοδικείου για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η ίδια, σχετικά με ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς μικρής μερίδας πρώην εργαζομένων της.
«Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, αναγνωρίζοντας  τον αβάσιμο, αναληθή και παραπλανητικό  χαρακτήρα των μηνυμάτων που  εσκεμμένα αξιοποιούσαν πρώην εργαζόμενοι της εγκατάστασης της Θεσσαλονίκης, κατέρριψε τον βασικό άξονα και κύριο επιχείρημα των ενεργειών δυσφήμισης των πρώην εργαζομένων και τους απαγόρευσε την αξιοποίηση, διάθεση και αναπαραγωγή με οποιοδήποτε μέσο των μηνυμάτων ότι η Coca-Cola παράγεται στη Βουλγαρία, φορολογείται στην Ελβετία, καταναλώνεται στην Ελλάδα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.