Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Λείπεις μερικές μέρες...

Γυρνάς και τι βλέπεις ;;;
Τους ίδιους κάφρους . τους ίδιους γεροφασίστες , τις ίδιες κακομούτσουνες ανέραστες που περιμένουν τον κοντό και τον ψηλό τους , να ξερνούν χολή στο τουίτερ και στα λοιπά S.M που μετέχουν...

Γυρνάς και τι διαβάζεις ;;;

Μερικά στοιχεία που κάποιοι πρέπει να λάβουν υπόψη τους…

Στη Γερμανία η συζήτηση έχει ξεκινήσει από καιρό – αποτέλεσε μάλιστα και αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.

Τώρα, την επαναφέρουν και οι Βρυξέλλες, με τον Ούγγρο Επίτροπο Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης Λάζλο Άντορ, να δηλώνει σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ» πως στην Κομισιόν θεωρούν «απαραίτητη» την αύξηση των μισθών, καθώς έτσι η Γερμανία θα μπορέσει να βοηθήσει και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Θα είναι πολύ σημαντικό η Γερμανία να πολλαπλασιάσει τις δημόσιες επενδύσεις, να τονώσει τη ζήτηση και να μειώσει τα υπερβολικά εμπορικά πλεονάσματα, τα οποία ζημιώνουν τους Ευρωπαίους εταίρους τους. Προς αυτό, μια αλλαγή της μισθολογικής πολιτικής είναι απαραίτητη, κατά την άποψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», ξεκαθάρισε, σημειώνοντας σε επικριτικό τόνο ότι «η αύξηση των μισθών συνεχίζει να υπολείπεται σε σχέση με την εξέλιξη της παραγωγικότητας εδώ και πάνω από δέκα χρόνια στη Γερμανία, ενώ «θα ήταν προτιμητέο οι μισθοί να αυξάνονται παράλληλα με την παραγωγικότητα».

Το αίμα είναι (πάντα) αίμα...

Ο μεγαλύτερος φασισμός υπάρχει όταν ελάχιστες μειοψηφίες επιβάλλουν τις ιδεοληψίες τους στην πλειοψηφία.

Στην Ελλάδα, μια ιδιόρρυθμη κλίκα έχει αναγορεύσει σε «αριστερή», «προοδευτική» θέση την ευθυγράμμιση με τον τουρκικό ισλαμοφασισμό στην άρνηση της γενοκτονίας του έθνους μας, όπως και των άλλων χριστιανών στη Μικρά Ασία. Ο αληθινός λόγος δεν είναι η ψευδοεπιστημοσύνη τους, αλλά η πρόθεσή τους, και με αυτόν τον τρόπο, να πλήξουν την ιδέα του έθνους, την Ιστορία του και τη συνοχή του, διότι θεωρούν πως έτσι χτυπούν τον...
εθνικισμό, προάγουν την πρόθεσή τους να γίνουμε «πολυπολιτισμικός» ροζ πολτός και μπάτε σκύλοι αλέστε. Είναι οι εθελοντές γενίτσαροι του τουρκικού επεκτατισμού και σωβινισμού, που έχουν τόση σχέση με την «πρόοδο» όση εγώ με την πυρηνική φυσική.

Καταστρέφεται η υποδομή της Λιβύης από τους Ισλαμοφασίστες...

Πυρκαγιά κατέστρεψε τον τερματικό σταθμό στο κυριότερο αεροδρόμιο της Τρίπολης χθες Κυριακή, μία ημέρα μετά την κατάληψή του από τους μαχητές που προέρχονται από την πόλη Μισράτα της Λιβύης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Όπως ανέφεραν την ίδια ώρα κάτοικοι, μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν επιθέσεις σε στόχους στην πρωτεύουσα.
Οι μάχες που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε εξέλιξη στη Λιβύη χαρακτηρίζονται οι χειρότερες μετά από εκείνες του εμφυλίου που οδήγησε στην ανατροπή του Μουάμαρ Καντάφι το 2011.
Κάτοικοι της Τρίπολης άκουσαν μαχητικά αεροσκάφη και εκρήξεις τα ξημερώματα, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τις αεροπορικές επιδρομές.