Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Κλειστόν...

Για λίγες μέρες και λόγω :
και για ...

Εκτός από ορθόδοξη, η εκκλησιά πρέπει να είναι και ΣΥΡΙΖΑ!

Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Άγιο Όρος.

Και επομένως παρέλκει κάθε επιπλέον σχόλιο περί σιωπηράς παραμονής δεκαλέπτου μπροστά στο εικόνισμα του Άξιον Εστί, περί ολονυχτιών και συμμετοχών σε Όρθρους, περί φιλοσοφικών και θεολογικών αναλύσεων και άλλα τέτοια δείγματα ορθόδοξης νομιμοφροσύνης – σε αντιδιαστολή πάντα με τις επίσημες (προερχόμενες μάλιστα από συνοδό του βουλευτή) διακηρύξεις περί αθεΐας.

Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις (κάθε φορά).

Και επιπλέον, η Εκκλησία δίδει το δικαίωμα της μεταμελείας – της ειλικρινούς, βεβαίως, αλλά και αυτό είναι… άλλου παππά ευαγγέλιο.

Το έκτρωμα και το «καπάκι»...

Η κοινή γνώμη εξοργίζεται όταν βλέπει ότι το πολιτικό σύστημα φροντίζει να περνούν «νύχτα» στοχευμένες τροπολογίες που αφορούν συγκεκριμένα συμφέροντα την ίδια στιγμή που αδυνατεί να χειρισθεί το εκρηκτικό πρόβλημα του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων που αφορά όλους τους Ελληνες.

Οι πολίτες νιώθουν δικαιολογημένα ότι αντιμετωπίζονται είτε σαν πειραματόζωα είτε σαν άβουλα όντα. Στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε ο τόπος τα τελευταία χρόνια το βάρος έπεσε στη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, εκείνους οι οποίοι δούλευαν μια ζωή, πλήρωναν τους φόρους τους και ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις τους.

Islam ρε ! Να Δώ τις "προοδευτικές" της Ελλάδας να στηρίζουν Σαρία με Μπραζίλιαν θέλω ...

Επικυρώθηκε την Κυριακή από δικαστήριο στη Σαουδική Αραβία η καταδικαστική απόφαση με την οποία επιβάλλεται σε μια επιχειρηματία φυλάκιση ενός μήνα και να υποστεί 50 χτυπήματα με μαστίγιο, διότι είχε προσβάλει στελέχη της υπηρεσίας προάσπισης των ηθών της σαουδαραβικής αστυνομίας.
 Η ιδιαίτερα σκληρή συμπεριφορά της υπηρεσίας αυτής της αστυνομίας έχει γίνει στόχος επανειλημμένων επικρίσεων στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης στο βασίλειο τα τελευταία χρόνια, καθώς προκαλεί τριβές στις σχέσεις των πολιτών με τον κρατικό μηχανισμό.

Σεισμός 6,3 βαθμών στο Ιράν...

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών σημειώθηκε τη Δευτέρα το πρωί στο δυτικό Ιράν, κοντά στην πόλη Ντεζφούλ, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 480 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Τεχεράνη, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωφυσικό ινστιτούτο.