Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Ράσμουσεν : «Το ΝΑΤΟ θα υπερασπιστεί την Τουρκία έναντι του Ισλαμικού Κράτους» ...

Το ΝΑΤΟ θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να υπερασπίσει την Τουρκία, που είναι μέλος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, εάν η χώρα απειληθεί από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους οι οποίοι έχουν πετύχει σημαντικές νίκες στο Ιράκ και τη Συρία το τελευταίο διάστημα, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν.

«Ανησυχούμε πάρα πολύ για τη δράση του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους, που δεν είναι παρά μια ομάδα τρομοκρατών, και είναι ύψιστης σημασίας να σταματήσουμε την προέλασή του», είπε ο κ. Ράσμουσεν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters.

Μιλάνε και οι νταβατζήδες των ΜΜΕ για κάθαρση!!!

Αυτοί που μοιράστηκαν το κρατικό χρήμα επί δεκαετίες;

Βγήκε ξανά από το καβούκι της η διαπλοκή στα μέσα ενημέρωσης. Οι γνωστοί νταβατζήδες των ΜΜΕ οι οποίοι είχαν κρυφτεί για λίγο λόγω των υπέρογκων χρεών τους και της αδυναμίας τους να πληρώσουν ακόμη και τους μισθούς, επιστρέφουν δριμύτεροι. Προφανώς η σκανδαλώδης ρύθμιση που πέρασε πρόσφατα η κυβέρνηση με το αγγελιόσημο, το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας και τη δυνατότητα να συγχωνεύονται φαλιρισμένα μαγαζιά τους έδωσε δύναμη και απειλούν. Ποιοι, αυτοί που πνέουν τα λοίσθια και ικετεύουν ή εκβιάζουν για μια ρυθμισούλα που θα τους δώσει ανάσες ζωής.

Φτάσαμε να τους την λέει και ο Τζαμτζής και αυτοί να τους καλύπτουν !!!

Τα πράγματα είναι απλά! Να πέσουν καμπανίδια σε όποιον αποφάσισε να υπολογίσει οικόπεδα σε χωρία με τιμές πόλεων και σ'όποιον ξέχασε να βάλει στο πρόγραμμα το συντελεστή απομείωσης για τα ημιτελή με αποτέλεσμα αντί για μειωμένο κατά 60% φόρο να πληρώσουν ολόκληρο σαν κατοικήσιμα!

Ποια διεύθυνση και ποιος προϊστάμενος είναι ο προβοκάτορας... απλά πράματα!

Οι κακές ειδήσεις κρύβουν τις καλές...

Έτσι συμβαίνει πάντα. Οι καλές ειδήσεις δύσκολα κυριαρχούν επί των κακών, που πάντα έρχονται να καλύψουν και να επικρατήσουν.

Συνέβη και την περασμένη εβδομάδα με την «κρίση του ΕΝΦΙΑ».

Μια κακή είδηση που κάλυψε, έκρυψε στην κυριολεξία, την καλή είδηση για την απαλλαγή από την υποβολή δήλωσης και καταβολής ΦΠΑ για τις επιχειρήσεις οι οποίες κατά την προηγούμενη διαχειριστική περίοδο είχαν ακαθάριστα έσοδα μέχρι 10.000 ευρώ.

Η τροπολογία κατατέθηκε (σε πείσμα όσων έχουν δαιμονοποιήσει την καθόλα νόμιμη διαδικασία υποβολής τροπολογιών) και ψηφίστηκε σχεδόν μέσα στην απόλυτη σιωπή.

Κορίτσια, ο... Παπαδημούλης!

Με την ιεραρχία της Εκκλησίας...
(Να καλύψουμε και την νέα στροφή του ΣΥΡΙΖΑ)
Ο Παπαδημούλης, αδέρφια, ενοχλείται σφόδρα από τα άγρια και πολεμοχαρή τραγούδια και τα συνθήματα των λοκατζήδων της θρυλικής 35 Μοίρας Καταδρομών στο Σταυροβούνι της Κύπρου. Ενοχλείται, διότι του χαλάνε την αυτοσυγκέντρωση, όταν μιλάει με τον λογιστή του για την απόδοση των μετοχών και των καταθέσεών του.

Διότι, σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» του, θυμίζω, ο ευαίσθητος αγωνιστής της Αριστεράς και η συμβία του «έχουν δυναμικό χαρτοφυλάκιο μετοχών, ομολόγων και αμοιβαίων κεφαλαίων εσωτερικού και εξωτερικού με συνολική αξία κτήσης 830.600 ευρώ. Το χαρτοφυλάκιο των 14 τίτλων του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει κυρίως διεθνή προσανατολισμό, αφού περιλαμβάνει τοποθετήσεις στις αγορές Ευρώπης, Ασίας και Ινδίας.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν : Ο Κυρίαρχος ...

«Κλείνουμε μια εποχή και προχωρούμε εμπρός, σε μια νέα» δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε υποστηρικτές του που συγκεντρώθηκαν στην Άγκυρα για να πανηγυρίσουν τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Τουρκίας.
Πρόκειται για την πρώτη άμεση εκλογή προέδρου της δημοκρατίας στη χώρα αυτή, όπου ως τώρα τον αρχηγό του κράτους ανεδείκνυε το κοινοβούλιο.

«Σήμερα δεν είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που κέρδισε αυτές τις εκλογές, (αλλά) είναι η βούληση του έθνους, είναι η δημοκρατία», ανέφερε ο επικεφαλής του ισλαμοσυντηρητικού κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK) στην πρώτη του ομιλία ως εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας από το μπαλκόνι των κεντρικών γραφείων του κόμματός του στην πρωτεύουσα.
Έκανε επίσης έκκληση για «κοινωνική συναίνεση» και πρόσθεσε: «Υπάρχουν Μουσουλμάνοι, Χριστιανοί, Ιουδαίοι, Αλεβίδες, Σουνίτες, Κούρδοι, Λάζοι, Τσερκέζοι, Έλληνες, Αρμένιοι, αλλά πάνω από όλα υπάρχουν πολίτες της Τουρκίας (...) Το λέω αυτό από την καρδιά μου. Ας ανοίξουμε σήμερα μια νέα περίοδο κοινωνικής συμφιλίωσης και ας αφήσουμε τις διενέξεις του παρελθόντος στην Τουρκία του παρελθόντος».