Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Απ'όπου κι αν τον πιάσεις τον Καμμένο είναι παράνομος... ακόμα και στα «χόμπι» του...

Προχθές ο έγκυρος ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ έγραφε το εξής:

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή βρέθηκε με την οικογένειά της στην Ικαρία, όπου ως γνωστόν παραθερίζει στο εξοχικό του ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, δεινός ψαροντουφεκάς όπως φημίζεται ο ίδιος. Ο κ. Καμμένος ανέλαβε την εκπαίδευση της βουλευτού του στο υποβρύχιο ψάρεμα (με μπουκάλες οξυγόνου) και μάλιστα την περασμένη Τρίτη χτύπησαν και ένα... φαγκρί 750 γραμ. Επόμενος στόχος ένας... ροφός»

Η ξεφτίλα για τα εν λόγω σούργελα είναι ότι...

Απίστευτη κυνική ομολογία περί εσκεμμένης θυσίας αμάχων στην Παλαιστίνη !!!

ΟΚ, κατηγορούμε ότι δεν δείχνουν έλεος οι πανίσχυροι Ισραηλίτες με την Γάζα και τους κατοίκους . Υπάρχουν όμως και αυτές οι κυνικές ομολογίες , που δείχνουν πόσο λίγο υπολογίζουν την ανθρώπιθνη ζωή...


Η Χαμάς (ο αρχηγός της) ομολογεί on Camera για την εσκεμμένη θυσία του άμαχου Παλαιστινιακού πληθυσμού:

Τρικυμία στο κεφάλι των κόκκινων τεμπελχανάδων...

Νέα κινητοποίηση προγραμματίζει την Κυριακή το ΑκροΑΡΙΣΤΕΡΟ "Συντονιστικό Δράσης" ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

«Ούτε 52 ούτε και 7, καμία Κυριακή τα μαγαζιά ανοικτά .
Ποτέ δουλειά την Κυριακή: Δεν δουλεύουμε - δεν ψωνίζουμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
Τα ακροαριστερά τεμπελχανεία του "συντονιστικού" καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11.00 το πρωί, στην Ερμού.

Η «επαναστατική χρεοκοπία» και τα αποτελέσματα της...

Κάνεις δεν μπορεί να χαίρεται από την χρεοκοπία κάποιου αλλού . Πόσο μάλλον από την  χρεοκοπία μιας ολόκληρης χώρας.
 Κι αυτό γιατί η χρεοκοπία , δεν είναι μια εικόνα στα χαρτιά, ούτε μια υπόθεση εργασίας.
 Είναι μια σκληρή, πολύ σκληρή εξέλιξη, για τους πολίτες μιας χώρας. Και ιδιαίτερα για του πολίτες που βρίσκονται στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα  και βεβαίως για την μεσαία τάξη της.
 Δηλαδή , η χρεοκοπία, καταστρέφει κυριολεκτικά  την κοινωνία μιας χώρας . Οδηγεί τεράστιο μέρος του πληθυσμού σε ανέχεια και σε μεγάλα προβλήματα επιβίωσης. Και βέβαια βάζει την ίδια την χώρα σε περιπέτειες που έχουν να κάνουν και με την εθνική της υπόσταση και ανεξαρτησία.
  Δυστυχώς, πολλοί αρνούνται να αντιληφτούν την πραγματική έννοια της λέξης χρεοκοπία ( έστω και επιλεκτικής όπως την βαφτίζουν), αρνούνται να δουν την πραγματική εικόνα για το τι συμβαίνει μετά από μια χρεοκοπία και τις επιπτώσεις στον μέσο πολίτη της χώρας αυτής και γενικώς «κάνουν τους τσάμπα μάγκες», δηλώνοντας ‘επαναστατικά» ότι « θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι , να πούμε δεν πληρώνω τα χρέη μου» και αλλά ωραία παρόμοια.