Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ψάχνω κάποια πρωτοβουλία, κάποια δήλωση για το όργιο αίματος...

Ψάχνω κάποια πρωτοβουλία, κάποια δήλωση, ένα κιχ βρε αδερφέ των οργανώσεων για τα δικαιώματα του ανθρώπου για το όργιο αίματος, για την απίστευτη κηνωδία που συντελείται αυτή τη στιγμή στη Συρία εις βάρος των χριστιανών αλλά και των μετριοπαθών μουσουλμάνων από τους τζιχαντιστές.

Άκρα του τάφου σιωπή. Τι σας συνέβη, παλληκάρια; Εξαντλήσατε την ευαισθησία σας στους γνωστούς πελάτες και δεν σας έχει απομείνει άλλη; Ή δεν περιμένετε από κει μπαγιόκο, οπότε μόκο;

Και ο Καρύδης κάνει τα νεύρα των τΣΥΡΙΖΑιων κρόσια !

Την εκτίμηση ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή» εκφράζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης σε συνέντευξή του.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» ο κ. Καρύδης, απατώντας σε ερώτηση εάν θα μπορούσε ο Φώτης Κουβέλης - ως υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας - να εξασφαλίσει 180 ψήφου, υποστηρίζει ότι είναι ακόμη πρόωρο να μιλήσει κάποιος για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως τονίζει «εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προταθεί ένα πρόσωπο που να τιμά το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και να ενώνει τη χώρα».

Η Εφορία βγάζει στο σφυρί για χρέη προς το δημόσιο τη βίλα Παπανδρέου στο Καστρί...

Μπορεί οι Έλληνες να στενάζουν με τα υπέρογκα χαράτσια, τις μειώσεις μισθών και το μνημόνιο που τους φόρτωσε ο αδελφός της και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, όμως η κυρία Σοφία Παπανδρέου, από τον Καναδά όπου ζει, δείχνει ασυνεπής στην πληρωμή των φόρων της, με αποτέλεσμα από το 2009 και μετά οι οφειλές στην Εφορία να έχουν φτάσει το ιλλιγγιώδες ποσό των 500.000 ευρώ, εκ των οποίων τουλάχιστον τα 300.000 ευρώ είναι ληξιπρόθεσμα και προστίθενται στα 65 και πλέον δισ. των ληξιπρόθεσμων που χρωστούν επιχειρήσεις και νοικοκυριά στο Δημόσιο.

Άλλο ένα mea culpa...

Με δήλωση του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκος, επικρίνει έντονα το παρελθόν , μιλώντας περί λάθους του Γιώργου Παπανδρέου στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, το 2009...

Ο κ. Γρηγοράκος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό vimafm δηλώσε:

Έτσι , για να φανεί ποιος δεν δίνει καμία σημασία στις ζωές των παιδιών...

Γάζα: Απέρριψε την εκεχειρία η Χαμάς!!!

Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την εκτόξευση επτά ρουκετών εναντίον του Ισραήλ, περιλαμβανομένων δύο οι οποίες εκτοξεύθηκαν εναντίον του Τελ Αβίβ, απορρίπτοντας de facto την παράταση της ανθρωπιστικής εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας που έληγε στις 20:00.
Ο υπουργός Υγείας της Λωρίδας της Γάζας δήλωσε, σύμφωνα με το Reuters, πως ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από τα πυρά ενός τανκ και αμέσως μετά τον τερματισμό της εκεχειρίας.
Η 12ωρη εκεχειρία που είχε συμφωνηθεί έληγε στις 20:00 το βράδυ, ωστόσο το Ισραήλ ανακοίνωσε μονομερώς να παρατείνει την κατάπαυση του πυρός για ακόμη τέσσερις ώρες, δηλαδή έως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.