Αμετανόητοι οι γραφικοί : Πορεία στην Αθήνα για τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή...

Πορεία στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε σήμερα η Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε σήμερα στις δέκα περιοχές όπου ξεκίνησε η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Στη διάρκεια της κινητοποίησης, οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν παραστάσεις διαμαρτυρίας, μπροστά σε επτά μεγάλα, κυρίως, καταστήματα, που παρέμεναν ανοικτά.

Ο Σήφης ο κροκόδειλος δάγκωσε πινακίδα στο Ρέθυμνο!!!

Όσοι πίστευαν ότι οι διάτρητες κρητικές πινακίδες είναι αποτέλεσμα πυροβολισμών των ντόπιων, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουν. Τρύπες σε σχήμα κροκοδείλιας μασέλας, που βρέθηκαν σε πινακίδα του Ρεθύμνου, αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι οι πραγματικοί δράστες, είναι οι κροκόδειλοι του νησιού!

Τα νέα στοιχεία ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια του κροκοδειλοκυνηγητού, που έχει ξεκινήσει αυτές τις μέρες στον νομό Ρεθύμνου, χωρίς ακόμα επιτυχημένα αποτελέσματα. Εξάλλου, το γεγονός ότι το δάγκωμα βρέθηκε σε πινακίδα που δείχνει ότι τελειώνει το Ρέθυμνο, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον ο κροκόδειλος αποφάσισε να επισκεφθεί και τις υπόλοιπες πόλεις του νησιού.

Η γραφειοκρατική βολή στα ΑΕΙ...

Το σημαντικότερο με την απόφαση των φοιτητών της Αρχιτεκτονικής δεν είναι η αυτοθυσία του εξαμήνου τους. Είναι ότι βροντοφώναξαν ότι αυτοί που βασιλεύουν στην Ανώτατη Εκπαίδευση είναι γυμνοί. Εδειξαν τη μιζέρια των γραφειοκρατιών των ΑΕΙ (πρυτανείας, καθηγητών, φοιτητικών παρατάξεων) που θα βαφτίσουν τα πάντα ψάρι για να επιτύχουν τον βασικό σκοπό της εκπαίδευσης, ο οποίος κατ’ αυτούς είναι να μοιράζει στην ώρα τους κενά χαρτιά.

Κατά έναν περίεργο τρόπο, αυτά τα παιδιά είπαν το αυτονόητο: ότι οι πανεπιστημιακές σχολές δεν φτιάχτηκαν για ασκήσεις δημιουργικής λογιστικής με τον χρόνο, όπως είναι παρατάσεις του εξαμήνου μέσα στο λιοπύρι του θέρους, οι τάχα μου επιπλέον ώρες και άλλα ευφάνταστα πασαλείμματα. Οι σχολές υπάρχουν για να μαθαίνουν οι φοιτητές. Επαναστατικώς και κακώς οι γραφειοκρατίες του Πολυτεχνείου, με πρώτη την πρυτανεία, άφησαν το εξάμηνο έρμαιο στα χέρια κάποιων τραμπούκων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαγορεύει τα καλσόν στα στελέχη του!!!

Mε, όχι και τόσο, μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα από έγκυρη πηγή της Κουμουνδούρου την απόφαση της ηγεσίας του νέου ΠΑΣΟΚ να απαγορεύσει στα στελέχη και τους βουλευτές του να φορούν καλσόν. Όπως μου είπε το «βαθύ λαρύγγι» της Κουμουνδούρου, ο ρυθμός με τον οποία οι σύντροφοι κοκκινοφρουροί σχίζουν τα καλσόν τους είναι τέτοιος που γίνεται απαγορευτικός για τα οικονομικά του κόμματος.
Εμπρός, να δώσουμε ένα τέλος στον λούγκο της κυβέρνησης
για να μπορέσει επιτέλους ο λαός να απολαύσει τον ριστρέτο του
Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο ατρόμητος ευρωβουλευτής Κατρούγκαλος βροντοφώναξε πως αν ήταν εκείνος εργαζόμενος στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτροσυνδικαλισμού θα έσκιζε το χαρτί της επιστράτευσης, παροτρύνοντας σε ανάλογη στάση τους κανονικούς εργαζόμενους της επιχείρησης, χωρίς να σκεφτεί πω, δυστυχώς, δεν έχουν όλοι τη δική του γενναιότητα και αυταπάρνηση. Μια γενναιότητα ξεχωριστή, η οποία τον οδηγεί να δίνει καθημερινά τη μάχη για την ανατροπή μέσα στο στόμα του λύκου, μέσα στο άντρο του ταξικού εχθρού, το Κολωνάκι. Εκεί ο άφοβος Κατρούγκαλος, εσπρέσο τον εσπρέσο, σούσι το σούσι, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και η γενναιότητά του δεν θα τον αφήσει να σταματήσει μέχρι την τελική νίκη της εργατιάς της οποίας θα παραμείνει άξιος εκπρόσωπος και μαχητής ακόμα και στις Βρυξέλλες οπου σύντομα θα στενάξουν τα καφέ και τα εστιατόρια της μαύρης αντιλαϊκής αντίδρασης. Όπως καταλαβαίνετε, όμως, ο ωραίος αγώνας του απαιτεί το σκίσιμο μεγάλου αριθμού καλσόν τα οποία, ακόμα κι αν αγοραστούν από τη λαϊκή, επιβαρύνουν πολύ το κόστος λειτουργίας του κόμματος.

Και χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας...

Καταδρομείς του πολεμικού Ναυτικού του Ισραήλ επιτέθηκαν σε θέση της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, «από όπου είχαν εκτοξευτεί πύραυλοι προς το Ισραήλ».Όπως μεταδόθηκε από τη ραδιοφωνική συχνότητα του στρατού, χρησιμοποιήθηκαν χερσαία στρατεύματα κοντά σε πόλη της Γάζας, πρώτη φορά μετά την τελευταία επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ.
Τέσσερις στρατιώτες τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης με αντάρτες της Χαμάς, αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα Times of Israel.
Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται παλαιστινιακές πηγές, τρεις μαχητές της Χαμάς σκοτώθηκαν την Κυριακή.
Τραυματίστηκε ο διοικητής της αστυνομίας στη Γάζα
Το Σάββατο σκοτώθηκαν 18 άνθρωποι και περίπου 50 ακόμα τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου του διοικητή της αστυνομίας στη Γάζα, από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές.