Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Άλλος ένας λάτρης του κρατισμού εγκαταλείπει την ΝΔ...

Αν έχει χιούμορ η ΝΔ πρέπει να του στείλει λουλούδια και σοκολατάκια:)

Κατάφερε να ξεφορτωθεί άλλον ένα κρυφολάτρη του κράτους πατερούλη-ρυθμιστή χωρίς κάν να τον σουτάρει !!!

Ο τύπος λοιπόν αυτός , εκμεταλλευόμενος την ΝΔ και την ιδεολογία της υπέρ της ελεύθερης οικονομίας , απέκτησε θέσεις και αναγνωρισιμότητα...

Μέχρι και ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ευρωβουλευτής είχε φθάσει στα εσωκομματικά "αξιώματα"...

Ρε Λαφαζάνι, πες στον Στρατούλη να ρωτήσει τον Καμμένο να μας πεί για να μάθουμε ποιος ξεπουλά σε ποιον ...

Ρε την Μέρκελ !!!
Ακολουθεί την πολιτική Σαμαρά και ξεπουλά "Στρατηγικής Σημασίας" τομείς στους Κινέζους...

Σχέδια για κοινοπραξία Lufthansa - Air China!!!

Στενότερη συνεργασία επιδιώκουν η γερμανική Lufthansa και η κινεζική Air China, με πιθανότητα μιας εμπορικής κοινοπραξίας σε δρομολόγια μεταξύ Κίνας και Ευρώπης, εκμεταλλευόμενες την ολοένα και μεγαλύτερη αεροπορική ζήτηση μεταξύ των δύο αγορών.

Στο σκοτάδι μαστορεύουν πέντε ποντικοί...

Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ με το θέμα – κυρίως επειδή δεν απαντώ σε κακόπιστα σχόλια και διαδικτυακές αναπαραγωγές χωρίς την αναγκαία δημοσιογραφική διασταύρωση.

Το άρθρο, όμως, του Ερρίκου Μπαρτζινόπουλου στο «Έθνος της Κυριακής» (τον οποίο εντάσσω στους καλόπιστους, πλην όμως και εκείνος αναπαρήγαγε τη διαστρέβλωση), αποδεικνύει πως το περιστατικό αποτέλεσε μια άσκηση αντιδεοντολογικής δημοσιογραφικής πρακτικής.

Και ως άσκηση, καλό είναι να την αναλύσουμε.

Πρόκειται για τον τρόπο με τον οποίο η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «Ποντίκι» παρουσίασε δυο-τρεις φράσεις μου στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον «Αντέννα», την προηγούμενη Πέμπτη.

Ο (τηλεφωνικός) διάλογος (σχετικά με τη ΔΕΗ), που την επομένη το «Ποντίκι» υποχρεώθηκε να δημοσιεύσει αυτούσιο, είχε ως εξής: