Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Στο τέλος θα μείνει ο σκληρός πυρήνας των συνδικαλιστών απαξιωμένος στα μάτια των πολιτών ...

Όλοι δίνουν βάση στο πολιτικό μήνυμα...

Εν όψει των διαδικασιών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας που αναμένεται ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο, το νομοσχέδιο για την  ιδιωτικοποίηση του 30% της ΔΕΗ είναι μία μάχη που δεν μπορεί να χάσει ΚΑΜΙΑ πλευρά...

Πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕE – Τουρκίας ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ...

Ο επικεφαλής της Κ.Ο. των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, θα είναι ο πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕE – Τουρκίας.

Η Μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή ΕΕ-Τουρκίας παρακολουθεί τις σχέσεις ΕΕ και Τουρκίας, εξετάζει την εφαρμογή της Τελωνειακής Ένωσης και παρακολουθεί την πρόοδο των διαπραγματεύσεων για τις Ενταξιακές Διαδικασίες της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι μισθοί στο δημόσιο ΔΕΝ μπορεί και ΔΕΝ πρέπει να είναι όλοι ίδιοι...

 Στην αρχή της εβδομάδας έλαβα ένα email, από φίλο της στήλης, ο οποίος και άλλες φορές έχει σχολιάσει άρθρα της εφημερίδας μας (και όχι μόνον δικά μου).
 Ο τακτικός απ ότι φαίνεται αναγνώστης μας, το όνομα του οποίου δεν αναφέρω μια και δεν έχω πάρει την άδεια του, αυτή την φορά ήταν μάλλον επιθετικός απέναντι μου, σχετικά με απόψεις μου για τα θέματα της δημοσίας διοικήσεως.
 Πολίτικός μηχανικός ο ίδιος, που όπως λέει εργάζεται σε  μεγάλο (τεράστιο λέει για την ακρίβεια) δήμο της Αττικής, με αφορμή κείμενο μου για το θέμα των μισθών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, αναφέρει ανάμεσα στα άλλα

Παράνομη η απεργία στη ΔΕΗ... Τι θα κάνουν τώρα τα ρεμάλια ;

Το Πρωτοδικείο Αθηνών αργά το βράδυ της Παρασκευής έκανε δεκτή την αγωγή της ΔΕΗ και κήρυξε τις απεργίες της ΓΕΝΟΠ και του Σπάρτακου ως παράνομες και διέταξε την άμεση διακοπή τους.
Επίσης σύμφωνα με το ΑΜΠΕ το πρωτοδικείο Αθηνών κήρυξε και καταχρηστικά κάποια από τα αιτήματα της κινητοποίησης.
Τώρα αναμένεται να συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, όπως έχει  δηλώσει ο πρόεδρος του συνδικάτου Σταμάτης Ρέλλιας, προκειμένου να αποφασίσουν την μορφή των κινητοποιήσεων από εδώ και στο εξής.
Νωρίτερα ο κ. Ρέλλιας αναφερόμενος στο ενδεχόμενο της επιστράτευσης, δήλωσε πως «εκεί θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο».
Η ΔΕΗ «αναμένει την πλήρη συμμόρφωση προς τη δικαστική απόφαση» αναφέρει σε αποψινή ανακοίνωση η επιχείρηση.