Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Πράκτορες της Μέρκελ και των τοκογλύφων στην Πολεμική Αεροπορία !!!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τέσσερις άνδρες οι οποίοι αφαιρούσαν μεγάλες ποσότητες αεροπορικού καυσίμου από εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στον Άραξο Αχαΐας, το οποίο και διακινούσαν.

Πρόκειται για έναν 40χρονο υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, έναν 46χρονο απόστρατο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, έναν 28χρονος αστυφύλακα και έναν 36χρονο ιδιώτη, που δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στη μεταφορά καυσίμων και χημικών προϊόντων με βυτιοφόρα οχήματα.

"Νίκη" του ταξικού αγώνα... Κλείνουν τη βιομηχανία και ανοίγουν τις ομαδικές απολύσεις !

Το οριστικό λουκέτο στη Χαλυβουργία Ασπροπύργου το έβαλε βεβαίως η κυβέρνηση για να διατηρήσει το κρατικό μονοπώλιο ενέργειας αδύναμη να αντισταθεί στις κρατικές συντεχνίες.
Το δρόμο όμως για το λουκέτο τον άνοιξε το ΠΑΜΕ με συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ και τη συνδρομή της Χρυσής Αυγής που μοίραζε και τρόφιμα στους καταληψίες. Αυτή η Ελλάδα έχει το θράσος να ζητάει επενδυτές και επενδύσεις.

Η Ελλάδα των κομματικοποιημένων συνδικαλιστών όπως του ΠΑΜΕ που αντίθετα με την εργατική βούληση και το πρόβλημα των ανέργων έκλεισαν για 9 μήνες ( το 2011-2012 την χαλυβουργία του Ασπρόπυργου) με συνέπεια την επιδείνωση της οικονομικής θέσης του συγκροτήματος και την διατήρηση (τελικά) μόνο 30 θέσεων εργασίας από τις 450 πριν την κρίση.

Να γιατί έφαγε τρία η Εθνική...

Ο Κώστας Μήτρογλου (δεξιά), με τη νέα αγαπημένη του εξάρτυση
Πρόβλημα για την Εθνική ο εθισμός του Μήτρογλου στο κρίκετ...

Έναν αγνώριστο Κώστα Μήτρογλου, είδαν οι παίκτες της Εθνικής, όταν τον ξανασυνάντησαν στην έναρξη της προετοιμασίας για το Μουντιάλ.
Το πρόβλημα, κρατήθηκε μυστικό τις τελευταίες εβδομάδες για να μη δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα, αποκαλύφθηκε τελικά από τους ίδιους τους συμπαίκτες του, που δεν άντεξαν άλλο να τον ακούν να μιλάει για κρίκετ με αγγλική προφορά.