Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Γιούνκερ : Ακατάλληλος για πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας...

Τον "έζησε" χθές στο debate και κατάλαβε...
Όπως κατάλαβαν και εκατομμύρια άλλοι τι ... ικανότητες έχει...

O Αλέξης Τσίπρας δεν είναι αυτήν τη στιγμή κατάλληλος για πρωθυπουργός της Ελλάδας υποστηρίζει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εκφράζοντας την εκτίμηση ότι σε περίπτωση που εκλεγεί δεν θα συνεργαστεί αποτελεσματικά με την Ε.Ε. και αυτό «θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα».
Σε μια αποκλειστική, αλλά και αποκαλυπτική συνέντευξη, ο πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και τέως επικεφαλής του Eurogroup, υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) για την προεδρία της Κομισιόν, κάνει απολογισμό της ιστορικής πλέον συνάντησης των Καννών κι αποκαλύπτει τι είπε σε Παπανδρέου και Βενιζέλο και με ποιον τρόπο μπήκε στο συρτάρι η ιδέα για το δημοψήφισμα.

Εκτός από Βενεζουέλα, θα γίνουμε και… Ουκρανία!

Δυσκολεύεται κανείς να αντιληφθεί με όρους λογικής τους λόγους για τους οποίους – εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, όπου διεκδικεί το αξίωμα του προέδρου – ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να επισκεφθεί τη Ρωσία, λίγες μόλις ημέρες μετά τα δημοψηφίσματα σε Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ και ενώ διαρκεί η φοβερή αιματοχυσία και αδελφοκτόνα σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία.

Η Ρωσία δεν είναι μέλος της ΕΕ, ώστε να δικαιολογείται μια περιοδεία εκεί προς άγραν ψήφων, η κατάσταση στην περιοχή είναι έκρυθμη, οι αποσχιστικές τάσεις καταδικάζονται από την Ευρώπη – και σωστά και μας συμφέρει, αν σκεφθούμε τι θα γινόταν αν η Άγκυρα οργάνωνε ένα δημοψήφισμα στα Κατεχόμενα με ερώτημα την «ένωσή» τους με την Τουρκία.

Βρείτε Online που ψηφίζετε...

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ
 
Συμπληρώστε τα πεδία Επώνυμο,Όνομα,Όνομα Πατέρα,Έτος Γέννησης,Όνομα Μητέρας(προαιρετικό)*, ή μόνο τα πεδία Ε.Ε.Α. και Επώνυμο εφόσον τα γνωρίζετε.

Άλλαξε γνώμη η πλειονότητα των Βρετανών και θέλει να μείνει στην Ε.Ε!!!

Η πλειονότητα των Βρετανών έχει αλλάξει άποψη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κι επιθυμεί πλέον η χώρα να μείνει στην Ε.Ε. και όχι να αποχωρήσει από αυτήν, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον έχει δεσμευτεί να δώσει το 2017 στους Βρετανούς την ευκαιρία να επιλέξουν μέσω δημοψηφίσματος εάν θέλουν η χώρα να παραμείνει στην Ε.Ε., εφόσον ο ίδιος εκλεγεί εκ νέου πρωθυπουργός.

Το Χθεσινό Eurovision Debate 2014 15/5/2014 (και στα Ελληνικά) ...

Όσοι δεν κατάφεραν να δουν ζωντανά το χθεσινό Debate , μπορούν να το παρακολουθήσουν εδώ...