Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Απορώ που διερωτάται για το Die Linke και τον Τσίπρα !!!

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, διερωτάται με δήλωση για την εχθρική στάση των συντρόφων του κ. Τσίπρα, στη Γερμανία (Die Linke), απέναντι στην Ελλάδα...

«Είναι απίστευτη η σημερινή αποκάλυψη, ότι οι σύντροφοι του κ. Τσίπρα, στη Γερμανία (Die Linke) προσέφυγαν στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας, ώστε να ακυρωθεί η βοήθεια της ΕΚΤ προς την Ελλάδα!

Με προσφυγή του το Die Linke ζητά να ακυρωθεί η δυνατότητα να υπάρξει απεριόριστη βοήθεια σε χώρες όπως η Ελλάδα, μέσω μαζικών αγορών κρατικών ομολόγων που διαπραγματεύονται στην δευτερογενή αγορά.

Οι κινήσεις του Άδωνι που οδήγησαν στην λήξη της επίσχεσης...

Την κατανομή του προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ για τους παρόχους βάσει της πρότασης του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και της ΠΑΣΙΔΙΚ καθώς και τη σύσταση ομάδας που θα επιβλέπει τη ροή καταβολής των ληξιπρόθεσμων οφειλών περιλαμβάνει η συμφωνία με το υπουργείο Υγείας που οδήγησε στην λήξη της επίσχεσης.
Ικανοποιημένος για την εξέλιξη δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης που αμέσως μετά την συνάντηση ανέλυσε την συμφωνία που επετεύχθη. Όπως είπε «άμεσα ο ΠΙΣ θα παραδώσει στο υπουργείο τις συνταγογραφικές οδηγίες, όπως αυτές υπηρετούν τα διεθνή πρότυπα και εξασφαλίζουν την υγεία των ασθενών, βάσει των οποίων και εντός αυτών θα είναι υποχρεωμένα τα διαγνωστικά κέντρα να εκτελούν τις ιατρικές εξετάσεις».
Όπως διευκρίνισε «έξω από αυτές τις οδηγίες δεν θα έχουν αυτή την υποχρέωση».

Ποιον συμφέρει;

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι χρειάζεται μεγάλο θράσος να κατηγορείς έναν Πρωθυπουργό μιας δημοκρατικής κυβέρνησης σε μια δημοκρατική χώρα ότι «ακρωτηριάζει τη δημοκρατία, γελοιοποιεί τη Βουλή, ακυρώνει το Σύνταγμα».

Οτι «πιάστηκε επ' αυτοφώρω να συνωμοτεί με κατηγορούμενους για εγκληματικές πράξεις».
Οτι «αποπνέει οσμή ακροδεξιάς ναφθαλίνης».
Ενδεχομένως όμως να μη χρειάζεται θράσος.
Και να αρκεί, ας πούμε, η έλλειψη συναίσθησης ή αυτοσυγκράτησης, η απώλεια κάθε φραστικού και ρητορικού μέτρου.
Ενδεχομένως αρκεί να είσαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ή να υποδύεσαι τον αρθρογράφο στην «Αυγή».
Αντιθέτως, χρειάζεται σίγουρα τεράστιο θράσος να βγαίνεις την επομένη και να κατηγορείς τον Πρωθυπουργό που έβριζες χθες για «διχαστική και τρομολάγνα ομιλία».

Μπλόφα το GREXIT ;;; Για διαβάστε καλά...

και ΠΡΑΞΤΕ αναλόγως στις εκλογές...
Γιατί αν πιστεύετε τις... διαβεβαιώσεις Τσίπρα ότι ΔΕΝ μας διώχνει ΚΑΝΕΝΑΣ από το Ευρώ και ότι θα..."καταστραφεί" το Ευρώ και η ευρωζώνη αν μας διώξουν ,  μπορείτε να ψηφίσετε "δαγκωτό" τΣΥΡΙΖΑ...
Αν όμως αντιλαμβάνεστε τα ΦΟΥΜΑΡΑ που σας πουλάνε , δεν έχετε ΚΑΜΙΑ δικαιολογία  αν πετάξετε την ψήφο σας...

Αποκαλύψεις Γκάιτνερ για το σχέδιο του Σόιμπλε περί Grexit :
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε παρουσιάσει το καλοκαίρι του 2012 στον τότε Αμερικανό ομόλογό του Τίμοθι Γκάιτνερ το σχέδιό του για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Γκάιτνερ στο βιβλίο του «Stress Test», που μόλις κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ. Ηταν τέλη Ιουλίου του 2012 και ενώ οι αγορές στην Ευρώπη βρίσκονταν σε αναταραχή για μία ακόμη φορά, θυμάται ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, για να περιγράψει μια συνάντηση που «τον ανησύχησε βαθιά», τον ίδιο και τον πρόεδρο Ομπάμα.

"Πρώτα ο άνθρωπος" (όπως το εννοεί η αριστερά της υποκρισίας)...

Η "ευαισθησία" της αριστεράς στην ΠΡΩΤΗ σελίδα της Σ. Αυγής...

Πρώτα ο κομματικοποιημένος άνθρωπος...
Πρώτα απ' όλα το κόμμα και οι "εντυπώσεις" την βραδιά των εκλογών...
Ο θάνατος ενός μικρού παιδιού δεν περιμέναμε να "συγκινήσει" ένα υπερήλικα που δεν έκανε τίποτα στην ζωή του παρά να εκμεταλλεύεται μια φήμη...
Στο τέλος τέλος τι σημασία έχει μία ζωή μπρός στο κομματικό κέρδος;

Εμπρός λοιπόν γονείς...

Εθνική τραγωδία στην Τουρκία με 200 και πλέον νεκρούς !

Σε εθνική τραγωδία μεγάλων διαστάσεων εξελίσσεται ώρα με την ώρα η καταστροφή που σημειώθηκε σε ανθρακωρυχείο της δυτικής Τουρκίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας της χώρας Τανέρ Γιλντίζ, τουλάχιστον 201 άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες άλλοι παραμένουν παγιδευμένοι και προς το παρόν χωρίς καμία βοήθεια, στις υπόγειες στοές του ανθρακωρυχείου στο οποίο σημειώθηκε έκρηξη.