Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Πρωτοσέλιδος ο Α. Τσίπρας στην αυριανή ...

Real , ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι η Ελλάδα ΘΑ ΒΓΕΙ στις αγορές!!!
Μόνο που νομίζει ότι οι ... "τοκογλύφοι" δανειστές (όπως κατηγορεί τις αγορές) , θα πετάνε τα λεφτά τους στα Ελληνικά χαρτιά για να παίξουν πολιτικά "παιχνίδια"!!!

Όσο εύκολα δίνονται οι υποσχέσεις ...

Τόσο (και πολύ περισσότερο) εύκολα αθετούνται...

Γιατί συζητάμε όλοι μαζί για κάτι εντελώς μυθικό ...

...και που είστε ...

...Εκεί στην ΝΔ...
Μην σας ανησυχεί ο τΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορεί ούτε τους κολλητούς του να μαζέψει...
Να σας ανησυχούν οι (ΠΡΩΗΝ ;;;) δικοί σας ψηφοφόροι που βιώνουν αυτά :

Οι βουλευτές...

Οι βουλευτές που σκέφτονται να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο που θα αποτυπώνει την πιθανολογούμενη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα οφείλουν να ζυγίσουν τις επιπτώσεις των αποφάσεών τους.

Εχουμε φτάσει στο τέλος της εποχής των Μνημονίων, αλλά και του θεσμού της τρόικας, όπως τον ξέραμε έως τώρα. Θα ακολουθήσει η διαπραγμάτευση για το χρέος και μια νέα συμφωνία με τους εταίρους μας.

Η απόρριψη της συμφωνίας θα βάλει τη χώρα σε περιπέτειες και θα θέσει σε κίνδυνο την πορεία της πραγματικής οικονομίας, που μοιάζει να βγαίνει, επιτέλους, από την ύφεση.

Οι δημοσκοπήσεις εκτός τα ανεβασμένα ποσοστά που δίνουν στο "ποτάμι" ...

Δίνουν και απελπιστικά χαμηλά ποσοστά σε αυτούς που συνέδεσαν την πολιτική τους καριέρα στην ΜΙΖΕΡΙΑ και την καταστροφή της Ελληνικής κοινωνίας...

Όλα μαζί τα "Αντί" (-μνημονιακά , -ευρωπαϊκά , -κοινωνικά κλπ κλπ) παπαγλαράκια κάνουν μαζική επίθεση,  από όπου και αν έχουν πρόσβαση , στο "ποτάμι" και τους συμπαθούντες του , αλλά και στις εταιρείες δημοσκοπήσεων...
Αύριο δίνει ρεσιτάλ η φυλλάδα φιλοξενώντας ... "άρθρο" του εργοδότη του Χριστόδουλου Ξηρού που προσπαθεί να ... πλήξει την "αξιοπιστία" του Θεοδωράκη ...

Συνεχίστε να εκνευρίζετε τους Έλληνες κύριοι της κυβέρνησης...

Πολλές φορές έχω αναφερθεί από αυτόν εδώ τον χώρο στις εγκληματικές πρακτικές που χρησιμοποιεί το Υπ.Οικ. χωρίς να δίνει καμία σημασία στις επιπτώσεις που θα έχουν στην οικονομία αλλά και στην πολιτική...
Πρωτοσέλιδη σήμερα στο Έθνος η πρακτική του Υπ.Οικ. για την είσπραξη των (εξωπραγματικών !) φόρων σε τρεις όλες όλες δόσεις !!!

Κάποιοι πρέπει να κλείσουν...

Το θέμα της αναμόρφωσης του Δημοσίου βρέθηκε αυτήν την εβδομάδα -για πολλοστή φορά- στη Βουλή, με αφορμή τη συζήτηση για το νομοσχέδιο που έχει καταθέσει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάργηση 23 φορέων του Δημοσίου, αρκετοί εκ των οποίων αποτελούσαν απλώς «σφραγίδα».

Πρόκειται για καταργήσεις οι οποίες μικρή «συνεισφορά» έχουν στις υποχρεώσεις των απολύσεων που έχει η χώρα μας έναντι της τρόικας -για μερικές εκατοντάδες θέσεις πρόκειται- και ως εκ τούτου έχουν περισσότερο «συμβολικό χαρακτήρα».
Οι περισσότεροι από τους φορείς που καταργούνται έχουν αρμοδιότητες που καλύπτονται από άλλους φορείς του Δημοσίου, οι οποίοι απασχολούν περισσότερους υπαλλήλους, ενώ για κάποιους αναρωτιέται κανείς για ποιο λόγο πραγματικά υπήρχαν.