Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Το 1 εκ. Ευρώ εγγύηση εκνεύρισε το ΠΑΣΟΚ...

Ξεχάστηκαν και τα περί "Ανεξαρτησίας" της δικαιοσύνης και όλες οι μεγαλοστομίες που πετούσαν δεξιά και αριστερά όταν η δικαιοσύνη χειριζόταν την Χ.Α...
Τώρα ενοχλήθηκαν (αν και δεν λέει κανένας ΠΩΣ βρίσκεται έτσι εύκολα 1 εκ. ευρώ...) για την εγγύηση ...

Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν δηλώνει ότι :
«Η δικονομική μεταχείριση που υφίσταται ο Μιχάλης Καρχιμάκης για μια υπόθεση που δεν έχει κανένα οικονομικό αντικείμενο και καμία σχέση με διαχείριση δημόσιου χρήματος είναι πρωτοφανής» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσή του μετά την επιβολή εγγύησης ύψους 1 εκατ. ευρώ στον πρώην υπουργό και βουλευτή του κόμματος, ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παραβίαση απορρήτων πολιτείας.

Γιατί όλοι φοβούνται το Ποτάμι...

Το μεταπολεμικό οικονομικό μοντέλο, αντί να αποκρατικοποιηθεί στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και να προσαρμοστεί στα δεδομένα του διεθνούς ανταγωνισμού, κρατικοποιήθηκε περαιτέρω και μας οδήγησε στη σημερινή χρεοκοπία, οικονομική, κοινωνική και πολιτική...

Το μοντέλο χρεοκόπησε και πρέπει να ανασυσταθεί εκ του μηδενός. Αντί οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να συμφωνήσουν και να αναθέσουν σε μια εθνική επιτροπή σωτηρίας από αναγνωρισμένης αξίας Έλληνες την δημιουργία ενός Εθνικού Σχεδίου Οικονομικής Ανασύνταξης δημαγωγούν για τα ψηφαλάκια των πελατών τους.

Πανηγυρίζουν για την πρωτιά περί το 20% και δεν παρατηρούν πως πρώτος έρχεται ο Κανένας και πως ο κόσμος στρέφει την πλάτη του στην πολιτική.

Η πολιτική τάξη μιας χώρας είναι η «φωτογραφία» της κοινωνίας και της οικονομίας της.

Είδηση που δεν ενδιαφέρει την ΟΛΜΕ και τους καταληψίες...

Ένας βρετανός μαθητής γυμνασίου έγινε ο νεώτερος άνθρωπος στον κόσμο που πετυχαίνει πυρηνική σύντηξη από το μηδέν, στο εργαστήριο του σχολείου του, στο Λάνκασαϊρ.
Κάνοντας δύο άτομα να συγκρουστούν παράγοντας ήλιο, ο 13 ετών Τζέιμι Έντουαρντς έσπασε το ρεκόρ που είχε καταρρίψει πριν από 6 χρόνια ένας άλλος μαθητής, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε ηλικία 14 ετών.

«Πρόκειται για μεγάλο κατόρθωμα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, αν και όλοι μου οι φίλοι πιστεύουν πως είμαι τρελός», είπε ο ίδιος εξηγώντας ότι πάντοτε τον ενδιέφερε η επιστήμη, στο βαθμό που προσπαθούσε να κάνει και τις εργασίες του μεγαλύτερου αδελφού του.
Η ιδέα για το πείραμα πυρηνικής σύντηξης του ήρθε καθώς αναζητούσε στο Ίντερνετ πληροφορίες για την πυρηνική ενέργεια. Τότε διάβασε για το επίτευγμα του σχεδόν συνομηλίκου του αμερικανού μαθητή Τέιλορ Ουίλσον.

Κε Θεοδωράκη, αφού δεν είστε ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί, τι είστε;

Λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης ιδρυτής και αρχηγός του νεοσύστατου κόμματος το ποτάμι "δεν είμαστε ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί"! Θα ρωτήσω εγώ και θα απαντήσω μόνη μου:

- Και τι είστε;

- Είμαστε ότι αρέσει σε εσάς!Αρκεί στα λόγια μας να βρείτε κάτι για να σας αρέσει...

Παρακολούθησα και τις προγραμματικές δηλώσεις του κ.Θεοδωράκη κι έμεινα έκπληκτη από την απουσία πολιτικού λόγου και συγκεκριμένων θέσεων. Γενικολογίες, ευχολόγια, καλές προθέσεις,"σωτηρολογία", συμπάθεια, άσκηση γοητείας και συναίσθημα.

Να, μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου κινήματος που φτάνει στα όρια του κυνισμού αφού σήμερα, το 2014 διεκδικεί τη ψήφο του λαού με μοναδική παρακαταθήκη την επίκληση του

Ολόκληρη η πρώτη συνέντευξη τύπου για Το Ποτάμι...

Η πρώτη συνέντευξη τύπου για Το Ποτάμι έγινε την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014.

Οι αποκαλύψεις Σνόουντεν θα κοστίσουν δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ...

Οι αποκαλύψεις του πρώην συμβούλου της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) Έντουαρντ Σνόουντεν θα κοστίσουν στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις δισεκατομμύρια δολάρια, εκτιμά κορυφαίος αξιωματικός των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο πρόεδρος του μικτού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, στρατηγός Μάρτιν Ντέμπσεϊ, δήλωσε σε επιτροπή του Κογκρέσου πως "η μεγάλη πλειονότητα" των χιλιάδων ντοκουμέντων που πήρε ο Σνόουντεν δεν έχουν σχέση με την εσωτερική επιτήρηση, αλλά αφορούν στρατιωτικές επιχειρήσεις, δυνατότητες, τακτικές και διαδικασίες.