Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Τι συμβαίνει στη Βενεζουέλα; Τίποτα μωρέ... Νά κάτι φασίστες "καθάρισαν"...

O πρεσβευτής της ... Μπολιβαριανής ... Δημοκρατίας στην Αθήνα, Farid Fernadez έδωσε συνεντευξη στο (που αλλού ;;; ) LEFT...

Όπως μας "ενημερώνει" το site του ΣΥΡΙΖΑ όσα τους είπε Fernadez "αποτελούν μία νότα αισιοδοξίας στην κατήφεια που έφεραν οι πρόσφατες διεθνείς ειδήσεις, με την προέλαση της ουκρανικής ακροδεξιάς, την έντονη πολιτική κρίση σε άλλες χώρες (Βραζιλία, Αργεντινή, Ταϊλάνδη) και φυσικά τα όσα διαδραματίζονται στη Βενεζουέλα, η οποία παραμένει σημείο αναφοράς για την παγκόσμια αριστερά, έναν ακριβώς χρόνο μετά το θάνατο του Hugo Chavez."

Βλέπετε στην συνέντευξή του ο κ.  F. Fernadez τόνισε ότι η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα δεν σέβεται τους κανόνες της δημοκρατίας και επιδιώκει μέσω της δημιουργίας «χαοτικής κατάστασης» να προκαλέσει πολιτική αποσταθεροποίηση. *

Το ΔΝΤ τρέφεται με δάνεια, ευρώ και (εσχάτως) με γρίβνα!

Με την Ουκρανία να βυθίζεται στο χάος και στον αλληλοσπαραγμό και με τον κίνδυνο να διχοτομηθεί η χώρα και να μετατραπεί στο νέο πεδίο δράσης του Νέου Ψυχρού Πολέμου, μια σημαντική είδηση έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητη.

Σχεδόν παράλληλα με τις εξελίξεις (συγκρούσεις, διαδηλώσεις, απομάκρυνση και παραπομπή Γιανουκόβιτς, νέα κυβέρνηση, μεγάλα ρωσικά γυμνάσια) ξεκίνησε και μια διελκυστίνδα για να εγκατασταθεί στη χώρα το ΔΝΤ.

Την Τετάρτη, ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας, Στεπάν Κούμπιφ, ενημέρωσε πως το Κίεβο «ζήτησε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να συνδράμει στην προετοιμασία ενός προγράμματος βοήθειας».

Ναι ! Ο Μήνας ξεκινά με καλές ειδήσεις !!!

Οίκος Moody's: Επιβεβαίωσε τα Aaa της Γερμανίας!!!
Τη βαθμολογία της Γερμανίας στο Aaa διατηρεί ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Moody’s, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη του στην πιστοληπτική ικανότητά της και αυξάνοντας την προοπτική της χώρας εν μέσω βελτίωσης στην ευρωζώνη από «αρνητική» σε «σταθερή». 
Στο σκεπτικό του οίκου αξιολόγησης αναφέρεται η αυξημένη συνεργασία μεταξύ των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μείωση της οικονομικής αστάθειας και της μετάδοσης της κρίσης στην περιοχή.