Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

"Έφαγαν" τον Μπάμπη απ' τον ΣΚΑΙ ;;;

Τι έγινε το πρωί στην εκπομπή της Α. Μπουσδούκου;;;

Πράγματα και θαύματα έγιναν σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του
ΣΚΑΙ,με θύμα τον γνωστό τηλεσχολιαστή Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Άννα Μπουσδούκου, όπου στο στούντιο ήταν ο κ. Παπαδημητρίου και μιλούσε για την τρόικα.

Ετοιμάζονται και άλλοι για την διάσπαση του ατόμου ...

Αιχμές κατά των στελεχών της ΔΗΜΑΡ που έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση των «58» στην Κηφισιά, άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Χρήστος Μαχαίρας, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο κ. Μαχαίρας ανέφερε συγκεκριμένα πως «η εξυπηρέτηση του εκλογικού σχεδιασμού των ‘58’ είναι η εξυπηρέτηση του εκλογικού σχεδιασμού του κ. Βενιζέλου» και άρα τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ που πηγαίνουν ως ομιλητές, θα πρέπει να σκεφτούν ότι συνδράμουν μια αντίπαλη εκλογική σύμπραξη.

Τόνισε πάντως ότι η ΔΗΜΑΡ αποστρέφεται τις πρακτικές που αποσκοπούν στη φίμωση της αντίθετης άποψης.

Η προστασία των παράνομων μεταναστών θα στερήσει την εξουσία από τον ΣΥΡΙΖΑ ...

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θριαμβεύει στις δημοσκοπήσεις;

Γιατί ακόμη και όταν προηγείται (οριακά ή όχι) η αδιευκρίνιστη ψήφος συνεχίζει να ξεπερνά το 30%.

Σίγουρα επειδή δεν πείθει (πώς θα ήταν δυνατόν, άλλωστε;) πως θα βρει να μοιράσει λεφτά και θέσεις στο δημόσιο χωρίς να επέλθει η απόλυτη και άτακτη χρεοκοπία – οπότε δεν θα πληρώνεται κανείς.

Προκύπτει αυτό και από την δημοσκόπηση της Alco για το «Πρώτο Θέμα», όπου το 67% δηλώνει πως δεν πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τις υποσχέσεις του.

Προφανώς ισχύει αυτό, αλλά ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κερδίσει τις εκλογές (εκτός κι’ αν τελικά επικρατήσει το θυμικό που ισοπεδώνει τα πάντα) αν δεν αποκηρύξει τις θέσεις του για το μεταναστευτικό και αν δεν πάψει να αποτελεί τον βασικό προστάτη της παράνομης μετανάστευσης στη χώρα μας.

Μέχρι στιγμής, τέτοια πρόθεση δεν διαγράφεται.

Βενεζουέλα: Πλησιάζει το τέλος της φθηνής βενζίνης;...

Μέχρι σήμερα ανεφοδίαζαν το αυτοκίνητό τους πληρώνοντας λιγότερα απ’ όσα θα έδιναν για ένα πακέτο τσίχλες. Αυτό όμως ενδέχεται να αποτελεί σύντομα ανάμνηση στη χώρα με τα μεγαλύτερα εκτιμώμενα κοιτάσματα πετρελαίου.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας προανήγγειλε το τέλος της εξευτελιστικά φθηνής βενζίνης.
Μιλώντας πρόσφατα ενώπιον νεοεκλεγέντων δημάρχων, ο Νίκολας Μαδούρο τάχθηκε υπέρ της αύξησης στην τιμή της βενζίνης, η οποία εδώ και 15 χρόνια έχει παγώσει στα 0,05 δολάρια ανά λίτρο. «Καθώς διαθέτουμε άφθονο πετρέλαιο, οι πολίτες της Βενεζουέλας θα πρέπει να έχουν ένα ειδικό πλεονέκτημα στην τιμή των υδρογονανθράκων σε σχέση με τη διεθνή αγορά», δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας. «Πρέπει όμως να αποτελεί πλεονέκτημα, όχι ζημιά - όπως συμβαίνει όταν το φιλοδώρημα που αφήνουμε [στον υπάλληλο του πρατηρίου καυσίμων] είναι μεγαλύτερο από το κόστος του ανεφοδιασμού.»

Δεν ξέρω τι λέτε για τον Σαμαρά, αλλά στο θέμα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κάτι αλλάζει και φαίνεται!

Εικόνες σαν κι αυτη θα βλέπουμε συχνότερα!
Σε άλλες εποχές θα «έπεφτε» το τηλέφωνο και ο έλεγχος δεν θα γινόταν ποτέ. Σε άλλες εποχές το να την «σκαπουλάρει» ένας βουλευτής θα ήταν μια απλή καθημερινή ενέργεια.

Σήμερα που ο κόσμος δεν ανέχεται άλλο να μην υπάρχει τιμωρία για οποιοδήποτε έγκλημα, δεν μετράνε ούτε τα ονόματα, ούτε οι θέσεις, ούτε τα κονέ, ούτε καν αν κάποιος είναι βουλευτής του κόμματος που κυβερνά.