Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Αναγνωρίζω ότι το λάθος τελικά είμαι εγώ.(Outro)

«Υπάρχει μόνο ένα βήμα από τον φανατισμό στην βαρβαρότητα»
- Denis Diderot

Μην κοιτάς που κάθε μέρα όλοι πλακώνονται με όλους. Αν το δεις στο βάθος της υπόθεσης, όλοι βολεμένοι στις κοσμοθεωρίες τους είναι. Βρήκαν ένα πρόχειρο ιδεολογικό στρατόπεδο, απ’ αυτά τα 2-3 που κυκλοφορούν τα τελευταία 3 χρόνια και οχυρώθηκαν με περίσσια βόλεψη, πότε πετώντας βέλη και πότε ορθώνοντας ασπίδες για τα βέλη των άλλων. Σχηματίστηκαν λοιπόν οι «αριστεροί», οι «φασίστες», οι «νεοφιλελεύθεροι» και κάτι ψιλά παράγωγα και θαρρούν όλοι πως ξεμπέρδεψαν με τη συνείδησή τους.

Ετοιμαστείτε για πολύ γέλιο με την ΑΥΡΙΑΝΗ...

"Real" ...

Ναι !!!

Η φυλλάδα του Αληθινού δημοσιογράφου και του Κουρή , που όταν ήταν Π.Θ τον είχε ξεσκίσει κολλώντας του τα παρατσούκλια όπως "Βούδας της Ραφήνας" και "Playstation ΠΘ"...
Η φυλλάδα που άφηνε συνεχώς υπονοούμενα περί της βουλιμίας του και περί της οικογενειακής του ειρήνης ...
Η  φυλλάδα που πρωταγωνίστησε στον καταιγισμό των Ελλήνων με  "σκάνδαλα" του Κ.Κ και της ΝΔ  δημοσιεύοντας καθημερινά παραμύθια της Χαλιμάς που αποδείχθηκαν  φτερά στον άνεμο...

Στην γραμμή Σταθάκη και ο Τσίπρας...

Στη γραμμή Σταθάκη, δηλαδή επιστροφή στο ρεαλισμό, κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας τη δεύτερη γλώσσα, αυτή που χρησιμοποιεί όταν απευθύνεται στο εξωτερικό, άφησε κατά μέρος του λεονταρισμούς και δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να προβεί σε μονομερή διαγραφή χρέους. Είπε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι στις προθέσεις του «μονομερείς ενέργειες σε ό,τι αφορά το χρέος» και τονίζει ότι «θα ενεργήσουμε μονομερώς, μόνον εφόσον αναγκαστούμε -πιστεύουμε ότι μπορούμε να βρούμε λύση, η οποία θα είναι βιώσιμη και εποικοδομητική για όλες τις πλευρές».

Αφιερωμένο στους Δραχμολάγνους τουιτεράδες με τα "Αιφόνια" ...

Ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει στη Βουλή με τη σιγουριά και το περισπούδαστο ύφος που χρησιμοποιεί όταν μιλάει "Μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή".

Στη φωτογραφία κάτω μπορείτε να δείτε την αλλαγή της τιμής ενός smartphone Samsung Galaxy S4 στην Αργεντινή, ΧΘΕΣ μέσα σε 6 ώρες.

Διπλασιάζεται σχεδόν!