Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Σχόλιο Τατσόπουλου για ΝΔ και Τσίπρα ...

Από το Facebook σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος  την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τις δηλώσεις του υπευθύνου Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ Ι. Αμανατίδη ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος.

Τα άκουσε για τα καλά ο Βενιζέλος στην Αμερική :«Πώς επιτρέπετε σε εγκληματίες να παίρνουν άδειες;» η ερώτηση του αμερικανού ΥΠΕΞ...

Με αυτή την ερώτηση υποδέχτηκε ο Τζον Κέρι  τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο κατά τη συνάντηση που είχαν οι δύο άντρες στο Στέητ Ντιπάρτμεντ, και αναφερόταν φυσικά στην εξαφάνιση του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλου Ξηρού κατά τη διάρκεια άδειας από τις φυλακές Κορυδαλλού.

"Σκίζει" και σήμερα ο Ρίζο ...

Εκτός τα γνωστά που βάζει καθημερινά (από κονσέρβα που έχει λήξει εδώ και 90 χρόνια) σήμερα έβαλε και την φωτό την εποχή που ρύπαναν την Ακρόπολη...

Με άλλο όνομα και σύμβολα θα κατεβεί η Χ.Α στις εκλογές αν τεθεί εκτός νόμου...

Κρύος ιδρώτας λούζει την ηγεσία της Χρυσής Αυγής ύστερα από τις τρεις νέες προφυλακίσεις βουλευτών της που έγιναν αφορμή για να ανοίξει νέος κύκλος συζητήσεων για το κατά πόσο ο Αρειος Πάγος θα κάνει δεχτό ή όχι το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές. Οι βουλευτές που βρίσκονται στη φυλακή έφτασαν τους έξι (από τους συνολικά 18) με αποτέλεσμα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και να επεξεργάζονται «plan B΄» για την επόμενη ημέρα.

Το «στρίμωγμα» έγινε ακόμα πιο έντονο από τις νέες αποκαλύψεις της περασμένης εβδομάδας με τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο που απεικονίζουν χρυσαυγίτες με όπλα να χαιρετούν ναζιστικά. Πληροφορίες του «ΤτΚ» αναφέρουν ότι σε περίπτωση που ο Αρειος Πάγος αποκλείσει το κόμμα, η Χρυσή Αυγή θα εφαρμόσει σχέδιο  που περιλαμβάνει νέο όνομα, νέο σύμβολο και νέο καταστατικό. Το σχέδιο αυτό δεν είναι καινούργιο αλλά ανασύρθηκε από τα συρτάρια. Είχε εκπονηθεί παλιότερα όταν με αφορμή την υπό έρευνα σύνδεση των χρυσαυγιτών με εγκληματικές πράξεις κέρδιζε έδαφος το σενάριο να τεθεί εκτός νόμου το μόρφωμα του κ. Μιχαλολιάκου.

Το αλκοόλ φταίει που τραγούδαγε στον κόκκινο κομμουνιστοφασίστα ...

Σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ εισήχθη η πρώην αστέρας του αμερικανικού μπάσκετ, Ντένις Ρόντμαν, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο Ρόντμαν πήγε αυτοβούλως σε κέντρο απεξάρτησης, λίγο μετά την επιστροφή του στις ΗΠΑ από τη Βόρεια Κορέα, όπου είχε παραστεί στο πάρτι γενεθλίων του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν.