Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Προκαλεί τριγμούς η υπό κατασκευή καμμένη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ...

Αντάρτικο 6 βουλευτών στους Ανεξάρτητους Ελληνες
Είμαστε μαζί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Ελληνες, βροντοφωνάζει όπου βρεθεί ο Πάνος Καμμένος, ο άνθρωπος που από το τίποτε έγινε κάποιος γιατί ορισμένοι στη Νέα Δημοκρατία κοιμήθηκαν.
Όμως, από σήμερα οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θα πρέπει να είναι και τόσο… μαζί αφού έξι βουλευτές της προτίμησαν να πιουν ούζα στον ήλιο παρά να πάνε στο Εθνικό Συμβούλιο να ακούσουν για άλλη μια φορά τον Κα(η)μμένο να λέει τις γνωστές του… να μην τις χαρακτηρίσουμε.

Ανταγωνισμό στην γελοιότητα !!!

Δεν παίζονται πλέον οι πολιτικές φυλλάδες !!!
Συναγωνίζονται στην γελοιότητα τις "Αθλητικές" (βλέπε ΟΠΑΔΙΚΕΣ) φυλλάδες !!!

Κοίτα τι "Ανακάλυψε" όψιμα η αυριανή ,

Real !!!
Υποψιάζομαι ότι τόσοι έμπειροι δημοσιογράφοι θα έπεσαν απ΄τα σύννεφα σήμερα !!!

Να τους κηρύξουμε τον πόλεμο ρε σφοι ;;;

Εκεί που λές ότι η Κουρ(ι)άδα του λόμπι της Δραχμής το έχει τερματίσει , έρχεται η φυλλάδα, χωνί των πσεκασμών , να σε διαψεύσει !!!

Μπουτάρης, ο μόνος που συνεχίζει να χρεώνει Πρώτη Θέση !!!

Η θλιβερά αναχρονιστική νοοτροπία των προνομίων δεν ενοχλεί τον (δήθεν) αντισυμβατικό Μπουτάρη – Υπουργοί, Βουλευτές, ανώτατοι δικαστικοί, μετακινούνται στην οικονομική θέση  Εκείνος αδιαφορεί 

Γράφει ο Θάνος Τάκης

Νέα συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου σήμερα το μεσημέρι...

Συνάντηση θα έχουν στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 2 το μεσημέρι, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κορυφή της ατζέντας είναι η
επικείμενη επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα, και το κλείσιμο των εκκρεμοτήτων από ελληνικής πλευράς.

Ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συναντήθηκαν ξανά την περασμένη Τρίτη, για το ζήτημα που είχε προκύψει με το μέτρο των 25 ευρώ για τη νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία.