Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η ανακοίνωση του Προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ασκούμε αυστηρή κριτική προς οποιαδήποτε υβριστική και απαξιωτική δημόσια τοποθέτηση βουλευτή μας που προφανώς αντιστρατεύεται το κλίμα αλληλεγγύης και την κουλτούρα του χώρου μας»

Δώσε θάρρος στον Χωριάτη (ΠΑ-ΣΟΚ)...

Τα λησμονημένα «Ζάππεια» του ΠΑΣΟΚ...
Οι επιθετικές ανακοινώσεις (και ανάλογες κατά καιρούς επιθετικές δηλώσεις στελεχών του) του ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει, υποκρύπτουν δυστυχώς μια μικροκομματική επιδίωξη.

Ακόμη και στις περιπτώσεις που έχει ως ένα σημείο δίκιο, το δίκιο αυτό χάνεται όταν εκδίδονται ανακοινώσεις με υπονοούμενα κατά του κυβερνητικού τους εταίρου, στον οποίο το γραφείο Τύπου του κόμματος αρέσκεται να προσδίδει τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό «οι άλλοι».

H επιβράβευση του χαραμοφάη. Μια αληθινή ιστορία...

Κώστα καλησπέρα σου,

Εύχομαι να είσαι καλά, και σου εύχομαι υγεία και τύχη για το νέο έτος.

Δεν επικοινωνώ μαζί σου αλλά αυτό που μου έστειλαν ήθελα να σου το στείλω για να κλάψεις μάλλον και όχι για να γελάσεις.

Δεν νομίζω να είναι για δημοσίευση αλλά αν το χρησιμοποιήσεις, εννοείτε μην βάλεις το όνομα μου.
 
H επιβράβευση του χαραμοφάη. Μια αληθινή ιστορία...

Κι όμως! Εγώ με την οικονομική κρίση περνάω καλύτερα!

Δεν είμαι ούτε πλούσιος, ούτε πολιτικός, ούτε έχω ενεχυροδανειστήριο χρυσού, ούτε είμαι Γερμανός, που ζω στην Ελλάδα. Απλά, δεν... ακολούθησα τις συμβουλές των γονιών μου.

Στο ΚΚΕ θέλουν δασκάλους Μαρξιστές...

Που να μιλάνε στα παιδάκια που διαπλάθονται εύκολα και να παράγονται οι ανεγκέφαλοι ΚΝΙΤΕΣ του μέλλοντος...
Μάλλον γιαυτό τους ενοχλούν ΟΛΑ τα περί Ε.Ε ...

Ναι ρε χαχόλοι ... Η Τρόικα φταίει για όλα...

Η Τρόικα φταίει , που έβαζε με το ζόρι Τραπεζίτες , επιχειρηματίες και καναλάρχες να παίρνουν δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από το ΤΤ...

ΟΚ...

Αν δεν πιστεύετε εμένα που είμαι απλός blogger πιστέψτε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ...

Περαστικά σε όποιον νόμιζε πως διαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ...

Εδώ και χρόνια , το παραμύθι περί ανοχής στην διαφορετικότητα που έχουν τα "Αριστερά Κόμματα" , πουλούσε καλά...

Μας έλεγαν για την ΦΙΜΩΣΗ των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που με την απειλή των διαγραφών είχαν περιορισμένη ελευθερία ενώ αυτοί στα "δημοκρατικά" κόμματά τους ΠΟΤΕ δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο...
Βλέπετε τότε ήταν κόμματα της τάξης του 4-5% και προφανώς υπήρχε μεγαλύτερη ομοιογένεια ανάμεσα σε στελέχη και οπαδούς...
Αυτό το παραμύθι διέλυσε η Τατσοπουλιάδα...

Να το καταφέρουν και αυτό οι φορομπήχτες ;;;

Εμφανή προειδοποίηση για αποχώρηση από την Ελλάδα ναυτιλιακών εταιρειών απηύθυνε χθες στην κυβέρνηση, με αφορμή την προσφάτως ψηφισθείσα διάταξη για την υποχρεωτική διπλή φορολόγηση των εφοπλιστών, ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΝΕΕ) Γιώργος Γράτσος.

Ο πρόεδρος του ΝΕΕ δεν «μάσησε» τα λόγια του, μιλώντας στην τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου, στο Ιδρυμα Ευγενίδου. Καταφέρθηκε εναντίον των τελευταίων νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, για να προκαλέσει την αντίδραση του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αλλά και την παρέμβαση του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης βουλευτή Θεόδωρου Δρίτσα.