Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Απ' το "Εδώ ΠολυτεΚΝΕιο" στο "Εδώ τα καλά μνημόνια"...

Άραγε εκτός από το να ανακοινώνει κάτι , έχει κάνει κάτι δημιουργικό στην ζωή της ;;;

Η συνέντευξη αυτή της Μ. Δαμανάκη με προβλημάτισε...

Αλήθεια!

Προσπάθησα να θυμηθώ κάποιο από τα έργα της και το μόνο που θυμήθηκα είναι οι ανακοινώσεις της στο Πολυτεχνείο και η σημερινή περί τρίτου μνημονίου...

Κλαίω! Δελαστίκ-Λαφαζάνηδες: Ευρεία λαϊκή απήχηση η δικτατορία των Κιμ στη Β Κορέα-Οι ΝοτιοΚορεάτες έχτισαν το τείχος!!!

Επ' ευκαιρία του ταίσματος των σκυλιών με τον θείο του Κιμ Γιονγκ Ούν, να θυμηθούμε τι έγραφε πριν 2 χρόνια ο κομμουνιστολάγνος Δελαστίκ και έτρεχαν να αναδημοσιεύσουν οι Λαφαζάνηδες του iskra.gr... Φυσικά χωρίς σχόλια καθώς το γέλιο είναι εγγυημένο και μόνο από το ότι οι πασιφιστές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι υπερ των πυρηνικών της Β. Κορέας...:

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ

Γιατί κύριε να προφυλακίζονται αυτοί που δωροδοκούσαν;

Έχετε κάνει ποτέ στη ζωή σας μαγαζί; Χτίσατε σπίτι; Περάσατε ΚΤΕΟ; Δώσατε εξετάσεις για οδήγηση; Επειδή τα δύο τελευταία τα έχετε κάνει σχεδόν όλοι, οι περισσότεροι από εσάς, θα ...συνάντησαν στη συναλλαγή τους με το δημόσιο -συγκεκριμένα, με δημοσίους υπαλλήλους- τη νοοτροπία "αν δεν λαδώσεις δεν κάνεις τη δουλειά σου".

Στο Υπ. Οικ. στοιχηματίζουν ότι δεν θα αδειάσουν οι λογαριασμοί στις τράπεζες...

Αιφνιδιαστικά και χωρίς ειδοποίηση, το υπουργείο Οικονομικών θα κατάσχει τραπεζικούς λογαριασμούς ή οφειλές εις χείρας τρίτων για χρέη προς το Δημόσιο, ενώ σε περίπτωση κατάσχεσης ακινήτου θα υπάρχει ειδοποίηση ότι εάν δεν ρυθμιστεί η οφειλή θα εφαρμοστούν τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, εντός 30 ημερών.
Σύμφωνα με απόφαση του γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, τα ειδοποιητήρια θα στέλνονται από τη φορολογική διοίκηση για όλες τις άλλες περιπτώσεις πλην των κατασχέσεων χρημάτων ή απαιτήσεων στα χέρια του φορολογουμένου ή τρίτου.
Αυτό σημαίνει ότι οι κατασχέσεις χρηματικών ποσών σε λογαριασμούς τραπεζών θα είναι αυτόματες και αθόρυβες, χωρίς ειδοποίηση του οφειλέτη, ενώ ειδοποίηση θα υπάρχει μόνο εάν υπάρχει περίπτωση κατάσχεσης ακινήτου.
Σημειώνεται πάντως ότι πρόσφατα αυξήθηκε το ακατάσχετο μισθών και συντάξεων σε 1.500 ευρώ, από 1.000 ευρώ, που ήταν, και αποφασίσθηκε η μη λήψη μέτρων κατάσχεσης για οφειλές μέχρι 500 ευρώ.
Επίσης δεν θα υπάρχει καμία ειδοποίηση του οφειλέτη εάν ο οφειλέτης υπαχθεί σε ρύθμιση και την απολέσει. Αναλυτικότερα το πλήρες κείμενο της υπ. αρ. ΠΟΛ.1280/ 30.12.2013 απόφαση είναι το ακόλουθο: