Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Προβλέπεται φυγή Εκατομμυριούχων από την Γαλλία !!!

«Πράσινο φως» έδωσε το γαλλικό Συνταγματικό Συμβούλιο για τον «φόρο των εκατομμυριούχων», που θα επιβάλλεται σε εταιρείες οι οποίες καταβάλλουν μισθούς άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως.

Η αρχική πρόταση να φορολογηθούν τα ατομικά έσοδα με ποσοστό 75% για το τμήμα των εισοδημάτων τους που ξεπερνούν το ένα έκατομμύριο ευρώ είχε κριθεί αντισυνταγματική πριν από σχεδόν ακριβώς ένα χρόνο από το Συνταγματικό Συμβούλιο, το οποίο είχε αποφανθεί πως το μέγιστο νόμιμο ποσοστό φόρου για τα φυσικά πρόσωπα είναι 66%.
Η κυβέρνηση ωστόσο τροποποίησε την πρόταση ώστε να καταστήσει τους εργοδότες υποχρεωμένους να καταβάλλουν φόρο 50% για το τμήμα των μισθών που υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι πολιτικοί είναι :

Ότι ΚΑΝΕΝΑΣ , όσο και αν αγαπά την χώρα του , δεν θα μείνει σε αυτή όταν δεν έχει καμία προοπτική να αναπτυχθεί σαν  άτομο...

Γιατί είναι γελοίο να πιστεύει κάποιος ότι όποιος μπορεί να φύγει εξωτερικό και να έχει πολλαπλάσιο μισθό και λιγότερη φορολογία σε σχέση με αυτά που βιώνει εδώ (ΑΝ είναι από τους τυχερούς με εργασία...) θα το σκεφτεί πολύ...

Κόμμα και ο Πόλυ ;;;

Δίκαια αναρωτιέται λοιπόν κάποιος :