Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Όχι ότι είναι ... Σεξιστές στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ...

Για φραστικό προπηλακισμό της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ, μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ , από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Αθανασίου, μετά από συζήτηση σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, ο κ. Αθανασίου, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης σε πάνελ στην εκπομπή «Live U» του Star Channel τις παραμονές Χριστουγέννων, προπηλάκισε φραστικά την κ. Αλ Σάλεχ, με «αήθεις χαρακτηρισμούς και ύβρεις,  προφανώς γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει με πολιτικά επιχειρήματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης».

Μητέρα δύο παιδιών συνελήφθη παραμονές Χριστουγέννων για λίγες ψωροχιλιάδες...

Μια μητέρα δύο παιδιών, πρώην εργαζόμενη στην ΕΡΤ, συνελήφθη παραμονές Χριστουγέννων για ένα μικρό χρέος. Πέρασε στα κρατητήρια ωραία Χριστούγεννα και την Πέμπτη οδηγείται στην Ευελπίδων.

Το χρέος δεν είναι πάνω από 1-2 χιλιάδες ευρώ και προφανώς η εν λόγω κυρία δεν είναι από τους γνωστούς μπαταχτσήδες που έχουν αλλά δεν πληρώνουν.

Τριγμοί στο καθεστώς της Τουρκίας...

Eυρύ ανασχηματισμό ανακοίνωσε ο Ερντογάν...
Σε ευρύ ανασχηματισμό προχώρησε ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, εν μέσω των ερευνών για υπόθεση διαφθοράς και τις παραιτήσεις υπουργών του, τα ονόματα των οποίων είχαν εμπλακεί σε αυτή.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της χώρας Αμπντουλάχ Γκιουλ, θα αντικατασταθούν 10 υπουργοί της κυβέρνησής του, δηλαδή σχεδόν το μισό υπουργικό συμβούλιο.
Αντικαταστάθηκαν οι υπουργοί Εσωτερικών, Οικονομίας και Περιβάλλοντος που παραιτήθηκαν το πρωί λόγω της υπόθεσης διαφθοράς και ο αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα υπουργός Εγκεμέν Μπαγίς, ο οποίος επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση, αλλά δεν είχε παραιτηθεί. Αντικαταστάθηκαν επίσης οι υπουργοί των Μεταφορών, της Οικογενειακής και Κοινωνικής Πολιτικής και της Δικαιοσύνης, οι οποίοι είναι υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές της 29ης Μαρτίου.
Τέλος υπήρξαν άλλες τρεις αλλαγές με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.