Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Σαμαράς - Συνέντευξη στην «Κ»...

Με κατηγορηματικό τρόπο αποκλείει το ενδεχόμενο των τριπλών εκλογών τον Μάιο με συνέντευξή του στην «Κ» ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος παράλληλα απαντά με μεγάλη αυστηρότητα στα σενάρια περί σχηματισμού άλλης κυβέρνησης από τη σημερινή Βουλή. «Τα θεωρώ –και το λέω καθαρά– σενάρια πολιτικής ανωμαλίας. Δεν ασχολούμαι με όποιους κινούνται ενδεχομένως στα σκοτάδια», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά. Ο κ. Σαμαράς επισημαίνει ότι αν υπολόγιζε με βάση το «στενά κομματικό συμφέρον», θα τον συνέφεραν οι τριπλές εκλογές, αλλά γι’ αυτόν «αποτελεί υπέρτατη προτεραιότητα να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα η έξοδος από την κρίση».
Ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι η απόφαση για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους πρέπει να ληφθεί από τους εταίρους το αργότερο έως την άνοιξη. Αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχουν διαφωνίες στο εσωτερικό της τρόικας και υπογραμμίζει ότι δεν θα υπάρξει νέο Μνημόνιο. Αποκαλύπτει επίσης ότι πρόσφατα συναντήθηκε με τον κ. Κώστα Καραμανλή και «τα είπαν σαν καλοί φίλοι» και επιτίθεται κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγορεί για λαϊκισμό, ο οποίος, όπως τονίζει, «είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σήμερα».

Άσε ρε γατάκι Ντράγκι που θα μας πείς εσύ πως γίνεται η ανάπτυξη ...

Πολύ αέρα δεν έχει δώσει η Ελλάδα στον Ντράγκι ;;;
Βγήκε πάλι σήμερα και έκανε δηλώσεις :

Συστάσεις προς τους ηγέτες χωρών της Ευρωζώνης, όπως η Ελλάδα, να συνεχίσουν τις δύσκολες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να επέλθει η ανάπτυξη, απηύθυνε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι.

Ο επικεφαλής της ΕΚΤ τόνισε ότι η ανεργία αποτελεί το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ενώ σημείωσε επίσης πως προτεραιότητα για τους ηγέτες της Ευρωζώνης ήταν και θα πρέπει να παραμείνει η τραπεζική ένωση στην Ε.Ε., για τη διασφάλιση της σταθερότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Υπερεξουσίες φορολογικής τρομοκρατίας ...

Σ' έναν φοροεισπρακτικό μηχανισμό που χαρακτηρίζεται από εκτεταμένη και διαχρονική διαφθορά


Σύμφωνα με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, προληπτικές κατασχέσεις ακινήτων, καταθέσεων, ακόμη και περιεχομένου τραπεζικών θυρίδων θα μπορεί να πραγματοποιεί η εφορία στην περίπτωση που έχει αμφιβολίες για το αν θα εισπράξει κάποιο φόρο από έναν φορολογούμενο. Κατά την κρίση της, δηλαδή απολύτως υποκειμενικά.

Στο ίδιο νομοσχέδιο προβλέπεται η εξουσία του ΣΔΟΕ να ελέγχει τα σπίτια των φορολογουμένων εκείνων που τα δηλώνουν σαν επαγγελματική της έδρα, χωρίς την εντολή εισαγγελέα.

Υποψήφιος «κομμουνιστικών σταλινικών απολιθωμάτων» ο Αλ. Τσίπρας...

Για περιθωριακά κόμματα της Ευρώπης και «κομμουνιστικά, σταλινικά απολιθώματα με ακραίες θέσεις» κάνει λόγο η ΝΔ, αναφερόμενη στα κόμματα που συναποτελούν το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που επέλεξε τον Αλέξη Τσίπρα ως υποψήφιό του για την προεδρία της Κομισιόν.

Τα περισσότερα από τα συγκεκριμένα κόμματα έχουν ακραίες αντιευρωπαϊκές θέσεις, συνεχίζει η ΝΔ, η οποία κάνει λόγο και για υποστήριξη από δύο κόμματα τα οποία δραστηριοποιούνται στο τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος...

Κοιμούνται και ξυπνάνε με μία μόνο σκέψη στο μυαλό !!!

Πώς θα φορολογήσουν πιο πολύ τον κόσμο !!!

Όχι...

Το πώς θα μεγαλώσει η πίτα μέσω ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ είναι μάλλον δευτερεύον θέμα και δεν καίει τόσο τον Γ.Εσόδων...