Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Τα (σκόπιμα ξεχασμένα) σκάνδαλα της χούντας...

Τα «καθαρά χέρια» των χουντικών: Το μεγάλο ψέμα στην υπηρεσία της Χ.Α.
Στην έρευνα της Pulse για το bankingnews.gr – αυτή που, όπως σε προηγούμενο άρθρο αναφέραμε ανακοινώνει το υπό κατασκευή νέο κυβερνητικό σχήμα - η Χρυσή Αυγή εμφανίζει ένα (θηριώδες για τις αποκαλύψεις που προκύπτουν από την έρευνα η οποία διεξάγεται μετά τη δολοφονία Φύσσα) ποσοστό της τάξης του 13,5%.

Αντίδραση στην φτωχοποίηση και στα μνημόνια επιμένουν κάποιοι, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλοϊκά.

Όπως έχουμε πει, δεν έχει βρεθεί διαδικασία λοβοτομής που να σε κάνει δημοκράτη όταν ευημερείς και φασίστα όταν φτωχοποιείσαι.

Στην ανάλυση του φαινομένου (ειδικά μετά την δολοφονία των δύο νέων έξω από τα γραφεία της Χ.Α. στο Ν. Ηράκλειο), απαιτείται να μπουν μερικά πιο σύνθετα «υλικά».

Για παράδειγμα, στη συζήτηση επί του προϋπολογισμού, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χ.Α., αναφέρθηκε στο «παράδειγμα της στρατιωτικής κυβέρνησης της 21ης Απριλίου».

Λαφαζάνης: «Ποιος κ. Τσίπρας. Εμείς είμαστε εδώ!»

Φωτό Αρχείου ... 
Εκπληκτα έμειναν τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας μόλις άκουσαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, που ήθελε να πει ότι έπρεπε να ενημερωθούν οι παριστάμενοι και όχι ο αρχηγός του κόμματός του

Στα «κάγκελα» εξακολουθεί να βρίσκεται ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης καθώς επισημαίνει ευθέως την δική του ξεχωριστή θέση από αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και σε ζητήματα, διαδικαστικά.

Το νέο, επιμέρους περιστατικό αλλά άκρως ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχει ως εξής:

Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να αρχίσετε να ανησυχείτε...

ΑΝ ποτέ έρθει να κυβερνήσει ο Αλέξης , υποψιάζομαι ότι δεν θα βρεί ούτε ευρώ στις τράπεζες...

Γιατί μπορεί να το παλεύει με το Plan B του μέντορά του , μπορεί να έβαλε τον Λαφαντζανί να μαζέψει τα αμάζευτα , αλλά υπάρχει και η οργανωμένη και γενικευμένη επίθεση από το "σύστημα"...

Εκτός από το "Plan B" και τον Λαφαζάνη...

Το Λόμπι της Δραχμής έχει και ΜΜΕ...
Ηλεκτρονικά και έντυπα...

Θα πρέπει να ξέρουν οι Έλληνες που θα παρασυρθούν από τους εγκληματικά ακραίους λαϊκιστές του λόμπι των συμφερόντων ότι ...

ΕΛΙΑ -ΕΛΙΑ - Πρωτοβουλία των «58»...

Έκκληση για κοινή κάθοδο της Ελληνικής Κεντροαριστεράς στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές απηύθυνε η Πρωτοβουλία των «58» ενώπιον των Βενιζέλου-Σημίτη και με τις «ευλογίες» των Σουλτς-Σβόμποντα.

«Ήρθαμε για να μείνουμε» διακήρυξε τη Δευτέρα το βράδυ η Πρωτοβουλία των 58 προσωπικοτήτων οι οποίες προτρέπουν για τη συστράτευση των ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και λοιπών κεντροαριστερών πολιτικών δυνάμεων με στόχο την κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Γράφουν γονείς και φοιτητές στά π@λ@ιότερα των υποδημάτων τους οι ΕΚΠΑτζήδες...

Με τους διοικητικούς υπαλλήλους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) να συνεχίζουν την απεργία τους παρά την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων που αποφάσισε η ομοσπονδία του κλάδου, συγκαλείται εκτάκτως στις 09.30 το πρωί η σύγκλητος του πανεπιστημίου.
Τη σύγκληση ζήτησε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Θεοδόσης Πελεγρίνης και αντικείμενο της συνεδρίασης είναι η λειτουργία του ιδρύματος.
Οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ αναμένεται να ..,.επαναξιολογήσουν τη στάση τους σε νέα γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη.