Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Στο Κίεβο κυλάνε "Κεφάλια"...

Ο Κομμουνισμός έχει τελειώσει οριστικά σε όσες χώρες τον έζησαν...

Απάντηση Θ. Σκυλακάκη στις δηλώσεις Γ. Στουρνάρα ...

Ο υπουργός Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, δεν παρανομεί μόνο, φορολογώντας ανύπαρκτες περιουσίες μέσω των ψεύτικων αντικειμενικών αξιών, αλλά βαυκαλίζεται για το ποιοι αντιδρούν στην ακραία και αντικοινωνική πολιτική δήμευσης περιουσιών και εξόντωσης των φορολογουμένων, την οποία ακολουθεί.

Η Δράση και ο ίδιος προσωπικά, έχοντας αναλάβει τον αγώνα αυτό κατά της παράνομης και εξοντωτικής φορολογίας, τον ενημερώνουμε ότι στους 59.000 ανθρώπους που ήδη στηρίζουν επώνυμα την προσπάθειά μας, περιλαμβάνονται δεκάδες χιλιάδες φορολογούμενοι από ολόκληρη την Αττική (μεταξύ των οποίων και από την Κυψέλη, το Περιστέρι, τη Νέα Ιωνία, τη Νίκαια, το Αιγάλεω, την Καλλιθέα, τον Πειραιά, κ.λπ.) ενώ το 46% βρίσκεται εκτός Αττικής (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Βόλος, Ρόδος, Κέρκυρα, Καβάλα, Λάρισα, Ιωάννινα, Δράμα, Σέρρες, Κατερίνη, Κοζάνη, Λαμία, Χαλκίδα, Ξάνθη, Κόρινθος, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Καλαμάτα, Καστοριά κλ.π.).

Στουρνάρας: Ωρα να πληρώσει και η Εκάλη...

http://www.hantzopoulos.gr
Αποφασισμένος να περάσει από τη Βουλή το νόμο για την φορολογία των ακινήτων δηλώνει στο «Βήμα της Κυριακής» ο υπουργός

Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και διαμηνύει ότι «ήρθε η ώρα να πληρώσουν οι landlords της Εκάλης».

Ο κ. Στουρνάρας αποδίδει τις αντιδράσεις σε συμφέροντα που εκπροσωπούνται από ακραίες φωνές φιλελευθερισμού, ενώ περιμένει, όπως λέει, την υποστήριξη στη Βουλή όλων των βουλευτών της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της Αριστεράς που τάσσονται υπέρ της δικαιότερης φορολόγησης των πλουσίων.

Ο καλύτερος φίλος του Πελεγρίνη...

Δεν είναι άλλος, βεβαίως, από τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, τον υφυπουργό Παιδείας, σύμφωνα με εκείνους τουλάχιστον που υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός υπουργός είναι ο εξωκοινοβουλευτικός Αγγελος Λάσκαρης.
Οχι μόνον παρατείνεται η απεργία στο Καποδιστριακό και το Μετσόβιο, αλλά τώρα έρχεται να προστεθεί και η σύγκλητος του Αριστοτελείου να ζητήσει και αυτή ανάκληση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την διαθεσιμότητα. Επόμενο ήταν, όταν βλέπουν ότι ο Θ. Πελεγρίνης κερδίζει την αναμέτρηση με το υπουργείο Παιδείας, το οποίο υποχρεώνεται να μειώσει στους 100 τον αριθμό όσων θα τεθούν σε διαθεσιμότητα. Για να το πω με τρόπο ευπρεπή και πολιτικώς ορθό: μάθανε ότι προσφερόμεθα προς συνουσία, πλακώσανε και οι Ρομά...

Ελεύθεροι Επαγγελματίες Πολιορκημένοι...

Ο ορισμός του παράλογου. Το άκρο άωτο της ανηθικότητας: σε συλλαμβάνω για να σου αναβαθμίσω τη ζωή! Σου κατάσχω το σπίτι για να σε προστατέψω!

Έχουμε τρελαθεί εντελώς; Για ποιον λόγο ασφαλίζεται κάποιος;
Για να έχει παροχές υγείας και σύνταξη, ε; Αν δεν ασφαλίζονταν, τι θα του συνέβαινε; Θα πλήρωνε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από την τσέπη του και, αν δεν είχε βάλει κάτι στην άκρη, θα έπρεπε να δουλεύει μέχρι να πεθάνει. Ναι, αλλά θα ήταν ελεύθερος! Αν είχε καταφέρει να φτιάξει ένα σπίτι, θα εξακολουθούσε να κάθεται εκεί!

Αν, λοιπόν, δεν έχεις να πληρώσεις τις ασφαλιστικές σου εισφορές, το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να χάσεις την ασφαλιστική κάλυψη. Τίποτε άλλο! Διότι το καθεστώς του ανασφάλιστου αλλά ελεύθερου είναι απείρως καλύτερο από του φυλακισμένου! Το καθεστώς του ιδιοκτήτη σπιτιού και ανασφάλιστου είναι απείρως καλύτερο από του πεταμένου στον δρόμο, μετά από κατάσχεση, για να πληρωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές!