Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τι λένε τα ΜΜΕ των "Κατακτητών"...

Tα Γερμανικά ΜΜΕ για τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής...

Η ελληνική δικαιοσύνη κάνει σοβαρά τη δουλειά της στον αγώνα κατά της ακροδεξιάς βίας», σημειώνει το Spiegel. «Η Ελλάδα υποσχέθηκε σκληρή αντίδραση εναντίον του ακροδεξιού εγκλήματος μετά τα δολοφονία του Παύλου Φύσα, και τώρα μετά τις υποσχέσεις βλέπουμε και τις πρώτες συνέπειες» γράφει ο γερμανός αρθρογράφος.

«Το πρωί η ελληνική αστυνομία συνέλαβε τον αρχηγό και πολλούς βουλευτές του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή» τιτλοφορεί σχετικό άρθρο και η εφημερίδα die Welt.

Ήταν τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους στην Χ.Α ώστε...

... ΔΕΝ είχαν καταλάβει ότι είχε ληφθεί η απόφαση από την κυβέρνηση ...

Game OVER...

Ήταν τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους στην Χ.Α ώστε δεν είχαν κάν την πρόνοια να απομακρύνουν ενοχοποιητικά για αυτούς στοιχεία...

Σύμγωνα με  αστυνομικές πηγές, κατά την έρευνα που έγινε στην οικία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικ .  Μιχαλολιάκου βρέθηκαν 3 όπλα που κατείχε παράνομα!!!

Όλα για την Χρυσή Αυγή ...

Πάει περίπατο ο προγραμματισμός , πάει και ότι άλλο  είχε η επικαιρότητα...

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στην Χρυσή Αυγή...

Το blog αυτό δεν ειναι δημοσιογραφικό και δεν φιλοδοξεί να γίνει :)

Προφανώς δεν μπορεί να καλύψει τις καταιγιστικές εξελίξεις breaking news όπως τα κανάλια και τα ραδιόφωνα...

Εδώ μόνο σχόλια μπορούμε (και πρέπει) να κάνουμε...


Οι εξελίξεις με την Χ.Α διέκοψαν τον αγιογράφο ...

Οι συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χ.Α διέκοψαν τον αγιογράφο την καλύτερη στιγμή του :)



Ντιτρόιτ όπως λέμε Ελλάδα...

Την απελευθέρωση ομοσπονδιακού κονδυλίου 300 εκατομμυρίων δολαρίων ως ενίσχυση της πόλης του Ντιτρόιτ, η οποία κήρυξε πτώχευση τον περασμένο Ιούλιο, ανακοίνωσε η αμερικανική κυβέρνηση.
Από τα χρήματα αυτά, τα 150 εκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν για την αποκατάσταση ή την κατεδάφιση των ερειπωμένων σπιτιών στην πόλη όπως ανακοίνωσε Λευκός Οίκος αποκαλώντας το έργο αυτό ως την κατασκευή «του Ντιτρόιτ του εικοστού πρώτου αιώνα».
Επιπλέον 30 εκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν για τη βελτίωση της δημόσιας ασφάλειας, την καταπολέμηση της εγκληματικότητας αλλά και για να μειωθεί ο χρόνος αναμονής για τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης, ανέφερε επίσης ο Λευκός Οίκος.

Πάλι για τα αθλητικά σφάζονται και δέρνονται !!!

Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά απόψε στη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών αθλητικών ομάδων στο κέντρο του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα περίπου 100 ατόμων κινήθηκε κατά των γραφείων οπαδών άλλης ομάδας και προκάλεσε ζημιές.
Ακολούθησε συμπλοκή με πέτρες και ξύλα μεταξύ των οπαδών, με αποτέλεσμα να προκληθούν και άλλες ζημιές, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να σταματήσουν τα επεισόδια.