Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Με εντολή Σαμαρά εκτός ΤΑΙΠΕΔ ο Σταυρίδης...

Αποκεφαλισμός fast track ήταν αυτός του Σταυρίδη από τη θέση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ καθώς μέσα λίγες ώρες από την αποκάλυψη των σχέσεών του με τον επιχειρηματία, η εταιρεία του οποίου αγόρασε το 33% του ΟΠΑΠ, ο Σαμαράς έδωσε εντολή για απομάκρυνσή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.κ. Στουρνάρας και Σαμαράς είχαν τηλεφωνική επικοινωνία κατά την οποία διαπίστωσαν την σοβαρότητα της συγκεκριμένης αποκάλυψης κρίνοντας ανάρμοστη τη συμπεριφορά του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, καθώς προέκυπτε θέμα ηθικής τάξης.

Τουρισμός χωρίς σχέδιο...

Κι έτσι ξαφνικά η Σαντορίνη, ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού βυθίστηκε στο σκοτάδι και, μάλιστα, την κορυφαία στιγμή, την πιο κρίσιμη, την πιο δοξαστική. Εντάξει, ατυχήματα συμβαίνουν. Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που δεν υπολογίζει τον παράγοντα «κακιά στιγμή». Ολοι σαστίζουμε μπροστά στο ξαφνικό, το απρόοπτο. Ολοι; Εδώ θέλει λίγη σκέψη.

Από τον Μάρτιο ίσως και νωρίτερα, η κυβέρνηση έχει ανεβάσει ψηλά των πήχυ των προσδοκιών για το φετινό καλοκαίρι. Δεκαεπτά εκατομμύρια τουρίστες περιμέναμε, δεκαεννιά έγιναν στην πορεία, δροσερό, ευλογημένο νεράκι σ’ έναν τόπο ξερό από κεφάλαια. Η μεγάλη μας βιομηχανία, ο τουρισμός, έγινε η σημαία της αναγέννησης σε μια οικονομία άνυδρη. Θα πάρει μπροστά η μηχανή, θα δουλέψουν οι επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, θα δώσουν «καύσιμο» σ’ έναν χειμώνα που κι αυτός προμηνύεται δύσκολος και βαρύς. Ατυχήματα συμβαίνουν ναι, αλλά στην πρόληψη και την αντιμετώπισή τους κρίνεται κατά πόσο λειτουργεί ένας κρατικός μηχανισμός.

Βρες το λάθος σε αυτή τη δήλωση...

Ο Πρόεδρος της ΟΛΜ(Ε)...

Αυτός που θα μάθει (υποτίθεται , γιατί στην πράξη μόνο το συμφέρον τους το κλαδικό και το προσωπικό κοιτάνε αυτοί οι τύποι...) τα παιδιά των Ελλήνων "Γράμματα"...
Αυτός ο άνρωπος κάνει στην Αυγή (που αλλού;;;)  αυτή την δήλωση !!!

Βρες το λάθος ...

Έσφιξε τα δόντια , έκανε πέρα την θλίψη της...

Πόσο δύσκολο είναι να είσαι πολιτικός !!!

Και μάλιστα υπεύθυνος και λαοφιλής πολιτικός !!!

Όπως βλέπουμε από τα τουί της βουλευτού των Α.Ε Ραχήλ Μακρή ο πόνος της για τον θάνατο του Θανάση (19χρονου κατά την κ. Μακρή) είναι ανείπωτος !!!

Καταχέρισε (ξανά...) την σκληρή μνημονιακή κυβέρνηση , ξεμπρόστιασε τον Υφ. Μεταφορών που δεν έχει ούτε Ιερό ούτε Όσιο....
Και μετά:

Σιγά τα αίματα... Μας ... πιτσίλισες...

Την γκρίνια και τον λαϊκισμό μερικών πολιτικών και (ήδη γνωστών) εφημερίδων την ερμηνεύει το βήμα σαν εμφύλιο...

Λές και δεν βλέπουν τις δημοσκοπήσεις που οι περισσότερες βρίσκουν την Μέρκελ και το κόμμα της να φλερτάρει με την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...