Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Έχουν μυρίσει τα απορρίμματα της Ελευθεροτυπίας...

Έχει βρομίσει τόσο πολύ , που βγαίνει ακόμα και στο πρωτοσέλιδο η μπόχα των υπολοίπων σελίδων...

Ιδιωτική εκπαίδευση: Η «παθογένεια» που θα «θεραπεύσει» ο ΣΥΡΙΖΑ...

Στις 23 Ιουλίου, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών  Λειτουργών Ελλάδας (η ΟΙΕΛΕ, δηλαδή) κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου και συνεργατών του ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

Όπως αναφέρουν, η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε «για σειρά βαρύτατων αδικημάτων που σχετίζονται με την έκδοση της παράνομης και αντισυνταγματικής εγκυκλίου, με την οποία αποσύρεται η κρατική εποπτεία από τα ιδιωτικά σχολεία, μετατρέπονται οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί λειτουργοί σε ιδιωτικούς υπαλλήλους, αλλοιώνεται επικίνδυνα το δημόσιο και κοινωνικό αγαθό της εκπαίδευσης που κατά το Σύνταγμα παρέχουν και τα ιδιωτικά σχολεία και κερδίζουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ οι σχολάρχες μέσω της δραματικής μείωσης των αποζημιώσεων και της μαζικής αντικατάστασης παλαιών εκπαιδευτικών από νέους των 600 ευρώ».

Αιτία, η έκδοση της σχετικής εγκυκλίου που, κατά τη γνώμη της συνδικαλιστικής ηγεσίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, οδηγεί σε όλα τα παραπάνω.
Φυσικά, κανένας υπουργός δεν μπορεί να εκδώσει εγκύκλιο, αν αυτή δεν στηρίζεται σε κάποιο νόμο.

Την "λέει" η Αυγή στο ΚΚΕ για τον 902...

Ευκαιρία βρήκαν οι σφοι του ΣΥΡΙΖΑ να την "πουν" στους αντιπάλους τους του ΚΚΕ...
Με το σημερινό πρωτοσέλιδο στης Αυγής ανοίγει μέτωπο με τους παραδοσιακούς επαγγελματίες του εργατοπατερισμού...
 
Δεν μπορώ βέβαια να γνωρίζω αν ο (εντιμότατος , όπως αναφέρεται σε αυτόν ειρωνικά) αγοραστής είναι φίλος η όχι του Α. Σαμαρά , αλλά και αν είναι δεν μπορώ να βρώ κάτι "μεμπτό" στην αγοραπωλησία αυτή...

Εκτός και αν δεχθούμε την φασιστική λογική της φυλλάδας , ότι εξ ορισμού όσοι είναι γνωστοί η φίλοι με τον Σαμαρά , τον Βενιζέλο και εν γένει με όσους δεν εγκρίνει η φυλλάδα είναι διαπλεκόμενοι και μη καθαροί...

(Επικράτησε η λογική...) ΟΣΥΠΑ: Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων...

Την αναστολή των προγραμματισμένων 24ωρων απεργιών για την Παρασκευή 9, Σαββάτο 10 και Κυριακή 11 Αυγούστου, αποφάσισε η διοίκηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), στο πλαίσιο του «ειλικρινούς διαλόγου με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών» και «ιδιαίτερα του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.